fbpx Ezt az éjszakát nem fogja elfelejteni két csepeli rendőr | CIVILHETES

h i r d e t é s

Ezt az éjszakát nem fogja elfelejteni két csepeli rendőr

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ezt az éjszakát nem fogja elfelejteni két csepeli rendőr

2021. november 07. - 10:22

 

Éjszakai szolgálatukat letéve találtak meg egy lopott kutyát a csepeli rendőrök. Utána megettek egy lángost, elfogtak egy betörőt, és visszaadták gazdájának a kutyát.

Dinnyés Ádám törzsőrmester és Fehér Milán őrmester, közöttük Akira és gazdája - Forrás: police.hu

Csak néhány percre kötötte ki Akira névre hallgató kutyáját egy fiatal nő egy XXI. kerületi áruház előtt 2021. november 2-án este. Mire kijött a boltból, a nyolc éves staffordshire terriert valaki elvitte. A csepeli járőrök az állat kétségbeesett gazdájával együtt órákon át keresték a környéken, de sajnos nem akadtak a nyomára.

 Az éjszakai szolgálat végeztével Dinnyés Ádám törzsőrmester és Fehér Milán őrmester kedvenc lángosozójukba indultak reggelizni. Alig hittek a szemüknek, amikor egy épület elé kikötve észrevették az egész éjjel keresett kutyát.  Betelefonáltak a kapitányságra, így Akira járőrautóval utazhatott a rendőrségre, a két járőr pedig végre elfogyaszthatta a jól megérdemelt lángost. Reggeli közben is a munkáról folyt a szó: arról beszélgettek, hogy már csak azt a férfit kellene elfogni, aki a gyanú szerint két nappal korábban egy közeli irodából lopott el egy laptopot és más műszaki cikkeket. Kívánságuk rögtön valóra is vált – a keresett férfi az utca túloldalán sétált. A lángos maradékát hátrahagyva a szabadidős járőrök szolgálatba helyezték magukat, utána indultak, mire a férfi futásnak eredt. Nem jutott azonban messzire, a két rendőr elfogta, és átadta a kiérkező kollégáknak.

Az elfogásról jelentést kellett írni, így Dinnyés Ádám törzsőrmester és Fehér Milán őrmester is visszamentek a kapitányságra. Ekkor érkezett meg a korábban megtalált kutya gazdája, így ők adhatták neki vissza Akirát. Nehéz volt eldönteni, hogy ki örült jobban a másiknak.

A betöréssel gyanúsított, többszörös visszaeső férfit a XXI. Kerületi Rendőrkapitányságon kihallgatták, majd őrizetbe vették. A kutyatolvajt még keresik. (police.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s