h i r d e t é s


Fel nem tett kérdések Földi Lászlónak, a "szakértőnek”

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Fel nem tett kérdések Földi Lászlónak, a "szakértőnek”

2017. október 07. - 07:04

 

Lenne néhány keresetlen és nyíltan fenyegető hangvételű kérdésünk a Fidesz nagy szakértőjéhez Földi Lászlóhoz. 

Földi László - Forrás: kettosmerce.blog.hu

Emberünk az Echo tévé műsorában (hol máshol?) nyitotta ki a száját. Tette mindezt azért, mert bár a csatorna nézettsége, valahol a béka segge alatt van, akik mégis nézik, kifejezetten fogékonyak az önbíráskodásra és még rosszabbra is.

Azért is merhetett ilyen nyíltan uszító szavakat kinyögni, mert biztosan tudhatta, hogy nem tesz fel kínos kérdéseket a műsorvezető székbe ültetett kreatúra.

Mi azonban – pótolni vágyva a stáb e mulasztását – megtesszük.

„Most háború van.”

Hol? Ha Magyarország háborúban áll, miért nem tájékoztatták erről a lakosságot? Önök jóvátehetetlen mulasztást követtek el. Vagy maga hazudik.

„Ezek az emberek kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább.”

Uram, tisztában van vele, hogy amennyiben hazaárulással vádol meg valakit és azt kétséget kizáróan nem bizonyítja, olyan súlyos büntetésre számíthat, mint a bűncselekmény maga?

„Ez egy egészen más fogalmi rendszer. Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható.”

És az embercsempészeknek mi közük a civilekhez?

„Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk.

Uram, ismételten felszólítom, hogy bizonyítsa be; Magyarország háborúban áll! Ellenkező esetben arra kell kérnem, hogy ne hazudjon.

Ilyen egyszerű lett volna, persze ismerve az Echo TV irányelveit, a hitelesség sosem volt fő szempont. Földi László szavai a Fideszről is elmondanak mindent, amit tudni érdemes.

E sorok írója Lendvai Ildikó gondolatait idézve utasítja vissza a „szagértő”, Földi László hazugságait.

„Most aztán végem. Likvidálható (likvidálandó?) vagyok, Földi László kormányzati nemzetbiztonsági fő-fő szakértő megmondta. “Kollaboránsok, hazaárulók, nincs jogállásuk, szabadon likvidálhatók” a menekülteket segítő szervezetek tagjai. Ez itt a töredelmes vallomások ideje. A nagy menekülthullám idején bekapcsolódtam a Migration Aid munkájába, igen fontos szendvicskenő és adományszortírozó beosztásban, sőt azóta is kapcsolatom van a szervezetből kinőtt, már nemcsak a menekülteknek, hanem a hazai szegényeknek segítő csoportokkal. Szörnyű, de még a határmenti táborok egyikébe is segítettem élelmiszert vinni. Nem beszélve arról, hogy eljárok az Amnesty International és más jogvédő szervezetek rendezvényeire, még tüntettem is velük. Tuti, hogy ez már halmozott likvidálási ok. Ideje végrendeletet írnom. De minden rosszban van valami jó. Mennyivel rövidebb és egyszerűbb munka ez nekem, mint ha mondjuk Mészáros Lőrinc és egyéb barátok, rokonok, üzletfelek válnának a kérlelhetetlen Földi László célpontjává!!”h i r d e t é s

betöltés..

;