h i r d e t é s

Felszámolás alá került egy szegedi fideszes politikus cége

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Felszámolás alá került egy szegedi fideszes politikus cége

2018. február 12. - 14:29

 

Elrendelte a bíróság a Tigers Security Kft. felszámolását. A cégnek az a Német Ferenc is a tulajdonosa, aki jelenleg a megyei vagyonvédelmi kamara elnöke. - írja a Szeged.hu

Tigers Security - Forrás: szte-szedeak.hu

Német Ferenc nemcsak elnök a Csongrád megyei kamarában, hanem az országos kamarában szervezési és kommunikációs alelnök is.

Február 9-én jelent meg a Cégközlöny honlapján a Szegedi Törvényszék végzése a szegedi Tigers Security Vagyonvédelmi Kft., Csongrád megye egyik legjelentősebb vagyonvédelmi cégének felszámolásának megindításáról. A dokumentumban az áll, hogy a felszámolási eljárás megindítására irányuló kérelmet tavaly november 28-án nyújtották be. A felszámolás kezdő időpontja a végzés Cégközlöny honlapján történő közzétételének napja – vagyis 2018. február 9. A bíróság már kirendelte a felszámoló céget és a felszámolóbiztost.

A dokumentumban az áll, hogy mindazok, akik az adóssal, vagyis a Tigers Kft.-vel szemben fennálló ismert követeléseiket a felszámolás során hitelezőként érvényesíteni kívánják, ismert követeléseiket a végzés közzétételétől számított negyven napon belül jelentsék be a felszámolónak. Az igénybenyújtási határidő dátuma: 2018. március 21.

Német Ferenc a Fidesz-KDNP színeiben indult a 2014-es önkormányzati választáson, ahol vereséget szenvedett a 18-as, újszegedi egyéni választókerületben. Németet a Fidesz delegálta a városi közgyűlés jogi, ügyrendi és közbiztonsági bizottságába, melynek jelenleg is nem képviselő, vagyis külső tagja.


 

h i r d e t é s