h i r d e t é s

Fúvószenekar Angliából - Térzene a Bazilikánál, hangverseny Dorogon

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Fúvószenekar Angliából - Térzene a Bazilikánál, hangverseny Dorogon

2017. május 29. - 08:28

 

A táti Musik-Land Utazási Iroda szervezésében a május 31-én, szerdán érkezik hazánkba Terrie Perry egyesületi elnöknő vezetésével a London közelében található Stockenchurch település koncert fúvószenekara.

Bisham Concert Band

A Bisham Concert Band tagjai Michael James  Pegram zenei igazgató vezénylésével június 1-én (csütörtökön), 11 órai kezdettel térzenét játszanak az Esztergomi Bazilikánál.  A kiváló angol zenészek még az nap Dorogra látogatnak. A József Attila Művelődési Házban 17 óra 30 perces kezdettel, a Szladik Tibor művészeti vezető által dirigált Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekar társaságában adnak közös hangversenyt. A koncert befejezéseként a két zenekar tagjai néhány számot együtt fognak eljátszani. A hangverseny színvonalas szórakozási lehetőséget ígér a fúvószenét kedvelők egyre nagyobb táborának. A Musik-Land Utazási Iroda valamennyi rendezvényére, így erre is, a belépés díjtalan.

A 39 fős zenekar péntek délelőtt Budapesten, a Halászbástyán, szombat délután pedig Visegrádon is ad térzenét.

Ötnapos programjuk során az angol vendégek megismerkednek Budapest és a Dunakanyar nevezetességeivel. Természetesen ellátogatnak a pusztára és részt vesznek egy középkori lovagi tornán is.


 

h i r d e t é s