h i r d e t é s

Gőgös Zoltán!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Gőgös Zoltán!

2018. április 10. - 07:24

 

Egy ember, aki még tudja, hogy mit jelent a politika, mekkora felelősség a politikusi tevékenység, mind ezt úgy, hogy a számára zsinórmértékként működő tisztessége mindig megmaradt.

A tegnapi bejelentése, hogy a politikusi pályafutásának a végére ért, valamint az, hogy mint az MSZP elnökhelyettese felelősséget érez az elért eredményért, újabb igazolását adta annak, hogy nála még a szavaknak van tartalma, a tetteknek következménye!

Nincs miért lehajtani a fejét, hiszen az MSZP volt az egyetlen párt ebben a kampányban, amelyik tett az összefogásért és hitt is benne!

Gőgös Zoltán a rendszerváltó nemzedék megbecsült tagja, MSZP alapító, a lépése egyben igazolása annak, hogy ebből a nemzedékből még nem veszett ki a tisztesség!

Hiányozni fog a parlamentből az ízes beszéde, a falvak hangulatát visszaidéző kifejezései, valamint a vidék hiteles képviselete.

Kívánom Gőgös Zoltánnak, hogy legyen ideje kedvenc hobbijához a horgászathoz, mert azt ő is tudja, hogy a politika nem olyan, mint a cigaretta, hogy csak úgy egyszerűen elnyomja az ember!


 

h i r d e t é s