h i r d e t é s

Gulyás Gergely helyett Fürjes Balázs indulhat 2022-ben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gulyás Gergely helyett Fürjes Balázs indulhat 2022-ben

2020. október 11. - 11:43

 

Gulyás Gergely helyett a Fidesz Fürjes Balázst indítaná a Hegyvidéken 2022-ben

Budapest fejlesztéséért felelős államtitkár beszédet mond a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér új, fapados járatokat kiszolgáló utasmólójának átadásán 2020. január 15-én. - Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Hegyvidék polgármesterének, Pokorni Zoltánnak és nekem is az a véleményem, hogy a legalkalmasabb jelölt Fürjes Balázs – erősítette meg Gulyás Gergely az atv.hu-nak, hogy 2022-ben az ő mostani helyén, a XII. kerületben indulhat Fürjes Balázs a Fidesz-KDNP egyéni képviselő-jelöltjeként. Fürjes jelenleg Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az atv.hu-nak azt mondta,  Fürjes Balázs „nagyon megtisztelőnek tartja a lehetőséget és túl komolynak ahhoz, hogy elhamarkodott választ adjon”.

Az érintett az atv.hu-nak lehetséges képviselőjelöltsége kapcsán azt mondta.

"Megtisztelő és komoly felvetés, felelős döntést kíván, megfelelő időben. Én semmiképp nem előlegezném meg a Fidesz elnökének és testületeinek a döntését. Ott van a család is: ez a vállalkozás komoly fordulat lenne személyes életünkben. Családként működünk, az egész családot érintő döntéseket mindig megbeszéljük a feleségemmel. Most ez sem egyszerű, ő 7/24-es szolgálatban van, négyhónapos a kisfiunk." (24.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s