h i r d e t é s

Gyurcsány Ferenc is Karácsony Gergelyt támogatja

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Gyurcsány Ferenc is Karácsony Gergelyt támogatja

2019. június 17. - 09:15

 

A DK elnöke szerint a párbeszédes polgármester tudná legyőzni Tarlőst a főpolgármester-választáson

Forrás: Gyurcsány Ferenc / Facebook

"Meggyőződésünk szerint Karácsony Gergely személyében és programjában nagyobb eséllyel tudja integrálni a természete szerint színes ellenzéki szavazótábort, neki van a legnagyobb esélye a győzelemre, ezért a Demokratikus Koalíció arra kéri a budapesti polgárokat, hogy vegyenek részt az előválasztáson és Karácsony Gergely jelölését támogassák"

– írta Facebookon Gyurcsány Ferenc DK-elnök.

Amint kiírta a pártelnök, hogy lesz, azonnal megjöttek a kommentek:

"Nem kis dolog, hogy a DK józan mérlegelés alapján beállt egy olyan ember mögé, aki tavasszal még egy másik párt listavezetője volt. Sokan az ilyesmit önfeladásnak gondolják, szerintem meg ez a felelős ellenzéki magatartás és tiszteletet érdemel.(Tanulhatna belőle a Momentum például...)"

"Gratulálok a DK-nak és köszönjük, hogy felelős döntést hozott! Így kell ezt csinálni! Nem felejtjük el! ❤"

"Hajrá DK! Hajrá Karácsony Gergely!"

"Az egyik hozzá szóló nehezteli, hogy a DK nem tett javaslatot Főpolgármester jelöltre. Most együttműködésre van szükség a DK ezzel megmutatja, hogy kész mindenkivel összefogni a győzelemért."

Ja, hogy ez januárban történt?

2019. június 14.

"Biztos vagyok benne, hogy Kálmán Olga az az ember, aki egy percre sem köt majd kompromisszumot Orbánnal a budapestiek kárára. 
Ezért kell őt támogatnunk az főpolgármesteri előválasztáson. Ő a garancia, hogy Budapestből újra egy élhetőbb, szabad, európai város lesz. 
Egyenesen Budapestért Kálmán Olgával!"

– ezt pedig 2019. június 14-én írta a Facebookon Gyurcsány Ferenc.

Természetesen ez a poszt sem maradt kommentek nélkül:

"Olvasom a hozzászólásokat. Mikor a DK. Gyurcsány úrral egyetemben közölte,hogy Karácsony Gergelyt támogatják főpolgármester jelöltnek, akkor ő volt a favorit. Majd lépés váltás történt, Kálmán Olga személyében, vagyis a DK őt támogatja jelöltnek (de kijelentette a DK. a győztest fogják támogatni a közös ellenzékiként választáskor) most Olgát favorizálják. Nem fura ez egy kicsit? Nem egységbe kellene már végre kovácsolódni? Lehet anyázni! Most szolok lepereg!"

"Egyertelmu a DK at tamogatjuk. es ott leszunkOlga mellett."

"Én csak azt szeretném megkérdezni,ki is fizeti Kálmán Olgát? Ön finanszírozó ! Mert ha a DK ,nincs is kérdésem,ennyit a függetlenségről!"

"Van szakmai hozzá èrtèse?Vagy csak az adok-kapok válaszokhoz ?Karácsony Gergely legalább már dolgozott ebben a munkakörben,vezetett egy kerületet.Nagyon sajnálom,hogy ismèt bohóckodásba megy át ez a fontos választás!"


 

h i r d e t é s