h i r d e t é s

Gyurcsány mindenáron privatizálni akarja az ellenzéket!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gyurcsány mindenáron privatizálni akarja az ellenzéket!

2019. október 12. - 08:50

 

A DK elnöke úgy gondolja: a Borkai-ügy nem azt mutatja, hogy a kampány mocskos, hanem azt, hogy Borkai Zsolt élete a mocskos. Szerinte Karácsony Gergely megtanulta, hogy küzdeni kell.

Gyurcsány Ferenc - Forrás: mandiner.hu

A legjobb dolog ami történhetett Karácsony Gergellyel, hogy megmérettethette magát egy kemény előválasztáson – mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció elnöke hozzátette: Karácsony Gergely megtanulta, hogy küzdeni kell és megmutatta a küzdőképességét.

Gyurcsány Ferenc azt is elmondta: a Borkai-ügy nem azt mutatja, hogy a kampány mocskos, hanem azt, hogy Borkai Zsolt élete a mocskos. Arról, hogy korábban Dobrev Klára és a DK győri polgármesterjelöltje, Glázer Tímea az elmúlt napokban engedékeny nyilatkozatokat tett Borkairól, Gyurcsány azt mondta: Borkai korábban népszerű és köztiszteletben álló városvezető volt, a DK polgármesterjelöltje nem akarta magára haragítani a polgármester támogatóit.

A DK elnöke szerint, amit látunk, az „a Fidesz Waterloojának kezdete”, mert a Borkai-ügy megmutatja a magát családcentrikusnak, konzervatívnak tartó kormánypárt valódi arcát.

Ami a kispesti MSZP botrányát illeti, Gyurcsány Ferenc elmondta: mindenkinek meg kell értenie, ha a negyede igaz annak, amit a felvételekről állít a jobboldali sajtó, akkor az a polgármester dolga, hogy fellépjen vele szemben. A DK-ból annak is távoznia kell, akiről akár csak híre megy, hogy egy forintot is eltesz. Gyurcsány üzent Gajda Péter kispesti MSZP-s polgármesternek: ez a mocsok nem vetülhet az országra és az ellenzéki összefogásra.

Gyurcsány szerint komoly kockázat, hogy a választók minden politikai szereplőt korruptnak tartanak és magából a politikából ábrándulnak ki. Az én politikai életem jelentős része arról szól, hogy az ellenzéket is megtisztítsam, maga az Demokratikus Koalíció is emiatt alakult meg – tette hozzá a DK elnöke. (atv.hu)


 

h i r d e t é s