h i r d e t é s

Hajrá vakság!

Olvasási idő
5perc
Eddig olvastam

Hajrá vakság!

2020. február 13. - 17:17

 

Tegyük fel, hogy a világ összes pénzének 99%-a nálad van és a többi 7,5 milliárd pedig a maradék 1%- on osztozik. Ez nem is áll messze a valóságtól.

Forrás: Mihálffy Balázs

Ilyen arányban oszlik meg a tőke pár dinasztia, csoport és a lakosság között. 1%-nál van a lóvé 99%-a és 99%-nál van 1%. Te mit tennél, ha nálad lenne ez a hatalmas összeg? Nyilván félnél. Mert azért 7,5 milliárd ember, ha egyszer begurul és rájön mennyi van nálad, tök mindegy, miként jutottál hozzá, akkor is azt fogják mondani, hogy kifosztottad őket. Ráadásul ez részben igaz. Mit teszel ilyenkor? Nyilván, mindent elkövetnél, hogy vakon tartsd, vagy egymásnak ugraszd őket. Egy a lényeg, egymásban keressék a hibát és ne benned.

Eljöttek a szemmel fogható bizonyosságok Uratoktól. Aki lát, az saját magát (segíti vele), aki vak, az saját magának árt. Nem én vagyok a ti megtartótok. (Korán 6:104)

Ez a vers az anyagi világhoz fordul, ahol az emberek fel tudják fogni az érveket. A Teremtés anyagi, a Próféták anyagból vannak és a Könyvek is. Ezek mind „Basza’ir”, azaz szemmel fogható bizonyítékok.

Utálom azokat a szavakat, hogy összeesküvéselmélet, háttérhatalom, egy szem, ami mindent lát, big brother, meg ilyesmi. Ezekben nem hiszek. Hülye emberekben hiszek, akik vakok. Ugyanis minden az orrunk előtt történik, akkor miért nem látunk? Nincs titokban itt semmi. Nincs háttérhatalom. Mindenkinek van neve, beazonosítható cége, szervezete, csak utána kell járni és meg kell nevezni. Összeesküvés sincs, csak egyszerű érdekek vannak, melyeket a pénz törvénye mozgat. A pénz pedig éhes. Többet akar. Ilyenkor a pénz gazdái nem válogathatnak az eszközökben. Nem is válogatnak. A logika sem bonyolult. Van egy kifinomult gazdag réteg, aki félti jólétét és félti elveszteni azt az irányítási pozíciót, ami a kezében van. Azt teszik, amit te is tennél. A 7,5 milliárdot olyan helyzetbe hoznád, hogy ne tudjanak kijönni a kiszolgáltatottságból, így minden körülmények között megtartanád az irányítást felettük, valamint tovább kell növeljék a vagyonodat. Rájuk nem emberként, hanem eszközként tekintenél. Ugyan! Hogy te nem ilyen vagy? Dehogynem! Te is ilyen romlott vagy, hiszen ember vagy! Ez fajspecifikus! Te átadod az ülőhelyedet a buszon? Adsz pénzt a koldusnak? Na ugye! Ugyanaz vagy, semmivel sem különb. Csak a nagyságrend más.

Tudom, most zsidózol. Mert minden, ami a pénzzel kapcsolatos, az zsidó! Jaaaj! Számomra ilyen, hogy zsidó, nem létezik. A Steinre gondolsz? Nevezd meg. És mi a helyzet Valíd bin Talál bin AbdelAzíz al-Szaúd herceggel, Ma Huatenggel, kínai cégcsoport tulajdonossal, Azim Hashim Premjivel, indiai mágnással vagy Li Ka-shinggel, Hong Kongi befektetővel? Ők is mind zsidók? Pedig számukra is a fentiekben leírt elvek igazak!

A mi szűkebb muszlim társaságunkra térve igen, vannak piszok gazdag dinasztiák, akiknél Iszlám ide, vagy oda, a pénz törvényei mindent felülírnak. Az Iszlámot is. Te a másik térfélen állsz.

Te, a példa kedvéért legyél az a muszlim átlag, akinek van 8 gyereke. Te már tudsz írni-olvasni, a feleséged csak egy picit. A gyerekek iskoláztatására nincs pénzed, így tanul, aki tud és úgy, ahogy tud. Megélhetésed egyik napról a másikra, éppen, hogy csurran-cseppen valami. Lelkileg megtörve jársz mecsetbe, ahol feltölt az ima és sejked bíztató szava. Erre jobban éhezel talán, mint a kenyérre.

Sejked pedig tudja mi a bajod forrása és ellenségre mutat. Ezt szent idézetekkel támasztja alá, amit elhiszel neki, hiszen a sejk mindent tud! Hiszen talpra állított! Tüntetsz, agitálsz, gyerekeid rólad vesznek mintát, közülük kettőt a sejk Afganisztánba vagy Irakba küld. Ha meghalnak nincs bánat a szívedben, mert Allahnál vannak, hiszen az ő ügyéért adták életüket. Kenyered továbbra sincs, csak az, mit napszámban kapsz, vagy a bazárban ügyeskedsz. Nem tudod a nagy háborúk okát, azt sem, hogy kinek megy az olaj országodból, csak egyet tudsz: úgy van, ahogy a sejk mondja. És a sejk mindig mond valamit. A te szinteden mondja, így érted. A Koránt nem érted, de a sejk azt is elmagyarázza. És eszedbe sem jut, hogy a sejk azt magyarázza, amit a király, vagy herceg kér tőle: fedje el a valóságot. Vagy úgy, hogy radikalizáljon, tehát ne láss, ne hallj, csak menj neki annak Allah ügyéért, amit mondanak, vagy úgy, hogy hirdess feltűnő dolgokat. Mindegy, hogy azok nem illeszkednek egy normális ember észjárásába sem, de addig is azzal foglalkoznak az emberek és nem a valós történésekkel. Figyelemelterelés! Íme! Eljutottunk oda, hogy az Iszlám, a becsapás eszköze lett. És te magad is az vagy.

Á, dehogy! Hiszen a fatwa Szaúd Arábiából jött, akkor igaz! Én meg hazudok és elferdítem az igazságot. Én csak azt kérdezem: Miért Szaúd Arábiából jön a fatwa? Miért nem a Koránból? És most differenciálok, mert Szaúd Arábia úgy általában nem létezik! Ott is dolgos, rendes, olykor megvezetett emberek vannak. Tehát nevesítek. Miért kell készpénznek venni azt, amit Abdul Aziz ibn Baz (rahimuhu allah), vagy Abdul-Aziz ibn Abdullah Al ash-Sheikh mufti mondott, vagy mond? Ők azért mondják, amit mondanak, mert a király ezt kéri tőlük. Ez a dolguk. Bár most Szaúd Arábiában változnak a dolgok. Kérjük Allah segítségét testvéreinknek, hogy a történésnek iránya jó legyen.

Á, dehogy! Ilyen nem fordulhat elő, mondják sokan. Tiszteletben tartva az ő véleményüket én ezzel ellentétesen azt állítom, hogy nem csak előfordul, hanem azért vannak ott a tanult sejkek, hogy az uralkodót szolgálják. Ez 1744 óta az egyezség lényege Abdel Aziz Al- Szaúd, dinasztia alapító király és Mohammed ibn Abdel Wahhab hittudós között. Szaúd Arábia csak egy példa. Ha más „Iszlámot sugárzó” helyet megkaparásznánk, hasonló okokat találnánk a sugárzásra! Ezek a Szent Helyeink ma! Nem csak nálunk, máshol is. Talán nem Vatikánban van az egy gyerekpopsira jutó legtöbb pedofil a világon? Szegény Ferenc pápa, rendet akar csinálni, de rengeteg ellenzőre talál, mert mit ad Isten, az Evangélium szellemét akarja hirdetni! Ez éppoly tiltott irodalom arra, mint nálunk a Korán! Recsegropog ez az egész konglomerátum, ami hatalmas és ezért rengeteg bűnt magában tud rejteni évszázadokon keresztül. És meg kell vallani jó munkát végeznek! Sikerül annyira vakságban tartani a követőket, hogy a 7,5 milliárd ragaszkodik a további vakságban tartásához, mert olyan jó! Alleluja, Allahu Akbar! Meneteljünk tovább, irtsuk egymást, a Pisti a hibás, vagy nem is! A Juszuf a hibás! Miért? Mer az atya ezt mondta, a sejk meg azt.

A lényeg: az 1% továbbra is biztonságban van, röhög a markában és hosszú évekre biztosítva látja hülye állapotban tartásodat, hiszen minden eszköze meg van rá. A vakságod az!

Címkék: 

 

h i r d e t é s