fbpx Halloweeni különleges ételek | CIVILHETES

h i r d e t é s

Halloweeni különleges ételek

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Halloweeni különleges ételek

2015. október 30. - 10:23
0 komment

 

A Diet Maker Blog diéta és fogyás bloghoz híven Halloweenra nem süteményeket hozz, hanem különleges gyümölcsös Halloweeni ételeket, amiket a vendégeinknek tudunk felszolgálni előétel gyanánt. Van miből válogatni és ötleteket gyűjteni, és talán még tovább fejleszteni őket, hogy még ijesztőbbek legyenek. A tovább mögött még több ötletes étel.

Fotó: dietmaker.blog.hu

Sokan gondolják úgy, hogy gyümölcsöt nem szabadna diéta alatt enni, hiszen tele van gyümölcscukorral. Ez nem igaz, mert a gyümölcsökben nincs annyi cukor vagy kalória, amivel hízni tudnál vagy a fogyásod megállna tőle. A gyümölcsöket a rost- és víztartalma miatt kell enni. Miért? Mivel a gyümölcsökben kevés a kalória, így sokat ehetünk belőle. Ha sokat eszünk, akkor nyilván nem lesz éhség érzetünk és még fogyni is fogunk, mert nem bírunk akkora mennyiséget megenni egyszerre, hogy baj legyen belőle. Magyarán nincs akkora gyomrunk - írja Teremy Alex, a dietmaker.blog.hu oldalán.

Alma fej

Vegyünk néhány almát és hámozzuk meg csíkosan, majd két kicsi csoki golyót rakjunk a szeme helyére. Érdemes megolvasztani pár kocka csokit és rácsepegtetni, hogy rajta is maradjon. Azért csokit, hogy adjunk egy fricskát a hízásunknak, hogy te még ezt is megengedheted magadnak, de vigyázz, a maradék csokit nem szabad megenni.

Banán fej

Hámozd meg és vágd ketté a banánt, majd szintén kis kör alakú csoki darabokkal csinálj neki szemet és szájat.

Mandarin tök

Túl sok fantázia nem kell hozzá, de nagyon frappáns. Egyszerűen hámozd meg és tegyél a közepébe egy vékony alma darabkát.

Fogas alma

Tegyék két alma cikkelyt egymás mellé és kend meg meggy-, málna-, epermártással. A fogak helyére pedig szintén pici alma darabkákat állítsd bele a mártásba.


Fotó: dietmaker.blog.hu

Szemes szőlő

Olvassz meg fehér és étcsokit. A fehér csokit érdemes először az asztalon kicsit laposra formálni, majd rárakni a szőlő szemekre és ezután csepegtesd rá az étcsokit.

Ördög narancs

Vágj ki egy cikkelyt a narancsból, majd ezt hámozd meg úgy, hogy egyben maradjon a héja. Majd vágd ketté a héját keresztbe, az egyik fele lesz a nyelve a másik felét pedig szintén vágd ketté, amiből a füle lesz. A két füléből még vágj le egy-egy darabot, amiből a szeme lesz A nyelvét és a fülét próbáld meg egy fogpiszkálóval felerősíteni, hogy ne essen le.


Fotó: dietmaker.blog.hu

Kiwi fej

Hámozd meg a kiwit úgy, hogy maradjon egy kis haja. Csoki darabkákkal rakd ki a szemét és a maradék héjből vágj le egy kicsit, ami a szája lesz.

Paprika tök

Ez az egy kivétel, mert ez akár lehetne a főfogás is vacsorára. Vágd le a paprika tetejét és tisztítsd meg a magjától, majd vágj neki egy éles késsel szemet és cikkcakkos szájat. Ez utána megtöltheted bármilyen hagyományos töltelékkel és mehet a sütőbe. Majd főtt sóskával tálalhatod.

Kövesd a blogot még több hasznos tartalomért vagy ha fogyni szeretnél és nem jönne rosszul egy kis segítség, akkor kérj Diéta tanácsadást.

 

dietmaker.blog.hu / Teremy Alex


 

h i r d e t é s