h i r d e t é s

Hatalmas pofonba szaladt bele egy fideszes

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hatalmas pofonba szaladt bele egy fideszes

2021. április 13. - 06:30

 

A Fidesz II. kerületi reménysége illegális szemétlerakásnak nézte az önkormányzat szemétszedését

„Lakossági bejelentés kaptam, miszerint a hidegkúti régi temető környékét egyesek ismét szemétlerakónak használják. Kérem az önkormányzatot, intézkedjen az ügyben! A szemetelők ellen határozottan fel kell lépni, hiszen mindannyian szeretnénk tiszta, rendezett körülmények között élni” – posztolta hétfő reggel egy szemeteszsákokat ábrázoló  Gór Csaba, aki Varga Mihály helyett indul majd a II. kerületben kormánypárti színekben a 2022-es választáson.

Gór Csaba jelenleg fideszes önkormányzati képviselő a kerületben, így akár értesülhetett is volna róla, hogy azért kerültek oda a szemeteszsákok, mert az önkormányzat szemétszedést szervezett a környéken. A lakossági bejelentőnek pedig az elszállítás előtt sikerült lefotóznia a zsákokat.

A kellemetlen hibára a kerület ellenzéki polgármestere, Őrsi Gergely hívta fel a képviselő figyelmét, aki kommentben reagált: "Az Ön által posztolt fotón annak az eredménye látható, hogy szombaton önkéntesekkel közösségi takarítást szerveztünk a régi temetőnél, és az összegyűjtött hulladékot elszállítható kupacokba gyűjtöttük az út mentén. A takarítást követő két-három órában szokták elszállítani a közösség által összegyűjtött és bezsákolt hulladékot kollégáink" – írta Őrsi.


Forrás: Őrsi Gergely / Facebook

„Megnyugtathatom képviselő urat, nem újabb szemétlerakóhelyről van szó, éppen ellenkezőleg, egy hosszú évek óta kezeletlen probléma felszámolásáról, egy rendkívül szemetes terület megtisztításáról” – tette hozzá a polgármester, majd felajánlotta, hogy legközelebb Gór Csaba is csatlakozhat hozzájuk. (24.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s