h i r d e t é s


Hidvégi Balázs szerint korrekt éheztetni a rendőröket

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hidvégi Balázs szerint korrekt éheztetni a rendőröket

2017. szeptember 13. - 14:19

 

A Független Rendőr Szakszervezet vasárnap érdekes hírt tett közzé vasárnap. A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium teljes próbaidős állományát kivezényelték a déli határra. 

Tették mindezt élelem ellátmány nélkül. És tíz órás utat követően a helyszínre érkezve az eligazítás során az is kiderült, hogy nem is számíthatnak élelemre.

Súlyos mulasztásról van szó. Ennek kapcsán tartott sajtótájékoztatót Hidvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki újságírói kérdésre azt nyilatkozta:

Azzal kapcsolatban, hogy a Független Rendőr Szakszervezet információi szerint rendészeti szakgimnáziumban tanulókat vezényeltek a déli határra - ahol a hírek szerint nem kaptak sem enni, sem inni -, úgy reagált: a témában a DK tartott egy sajtótájékoztatót, amellyel kapcsolatban a Fidesz álláspontja az, hogy a magyar bevándorláspárti ellenzék mindent felhasznál a határvédelem, a kerítés támadására, mert azt szeretné, ha Magyarország engedne a bevándorlási nyomásnak, a "Soros-tervnek". /Sztárklikk/

Foglaljuk össze, mi történt. Rendészeti szakképzésben részesülő emberek, akik még nem rendőrök, felnőttek is alig, étel és ami még súlyosabb, folyadék nélkül töltötte tíz órát, plusz annyi időt, amíg a déli határon tartózkodtak. És a kommunikáció zenitjéről Hidvégi képes arra, hogy a tanulók munkavégzésének biztosítására szolgáló és kötelező ellátmány hiányát valamiféle, már csak a leghülyébbeket megvezető konspirációs teóriával okolja.

Mindez nagyon szép, de az ellátmányhoz véletlenül sem lehetett köze a DK-nak, Soros Györgynek pedig legfeljebb annyi, amennyi a jelenlegi kormányzathoz.

Számosak a rendvédelemben dolgozókkal szemben felhozható vádak és csak kevés köztük, amit érdemiekben tudnának cáfolni. Ugyanakkor nem lehetünk igazságtalanok a rendőrökkel szemben, mert nem ezt diktálja a méltányosság, mint magatartás. Ezzel szeretnénk egyfajta bizalmat megelőlegezni a rend igazi védelmezőinek.h i r d e t é s

betöltés..

;