h i r d e t é s

Hogyan hatnak az ékszerek a nőkre – Már nem kell, hogy a férfiak vegyék meg

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hogyan hatnak az ékszerek a nőkre – Már nem kell, hogy a férfiak vegyék meg

2019. január 23. - 18:01

 

Az ékszer reklámok mindig nagyon romantikusak, érzelmesek és meghatóak. 

Te is azok közé tartozol, akiket érzelmileg egy ékszer képes megérinteni? Ezek az érzések többnyire a múltban gyökereznek, emlékekhez kötődnek, amikor valakitől, aki számodra nagyon fontos volt, először kaptál ékszert. A kedvesedtől kapott ékszereket pedig biztosan féltve őrizgeted vagy őrizgetted addig, amíg nem szakítottatok. Azután lehet, hogy el is adtad őket, hogy könnyebben kezdhesd el életednek egy új szakaszát.

A nők ékszereket nem csak kapni, de vásárolni is szeretnek. Sokan akkor kezdenek el maguknak vásárolni, mikor megszerzik az első munkájukat, és a fizetésükből frissítik fel az ékszeres doboz tartalmát. Még a váratlanul jött plusz pénzeket is hajlamosak vagyunk ékszerekre költeni, hogy meglepjük magunkat velük. Aki megteheti, gyémántokat vásárol, melyek a tartósságot, a nagy ellenállóképességet is szimbolizálják.

A budapesti Affianced ékszerészet szerint: napjainkban egyre jellemzőbb, hogy a nők maguknak vesznek ékszereket, mivel ez egy nagyon bensőséges módja az önmegjutalmazásnak, egy bizonyos érzelmi töltést és energiát ad. Többnyire azok a nők vásárolnak maguknak ékszereket, akik magabiztosak úgy a magánéletükben, mint a karrierjükben, és anyagilag függetlenek. Személyes és érzelmi tartalommal bíró darabokat választanak maguknak. Az ékszerek mutatják, hogy a nő milyen valójában, hogy képes küzdeni a céljaiért és elérni azokat, mind a szerelemben, mind a karrierjében.

Magunknak ékszert vásárolni izgalmas dolog. Választhatunk nagyobb gyémántot, ezüst helyett aranyat vagy platinát. Ilyen módon is mérhetjük a vágyainkat, pénzügyi és személyes eredményeinket. Egy ékszer tele van jelentéstartalommal, függetlenül attól, hogy mennyire nagy vagy kicsi. Érzelmileg is kötődünk hozzá, hiszen a legbecsesebb darabunk az lesz, aminek az árát kemény munkával mi magunk kerestük meg. Mikor ránézünk, boldogsággal és büszkeséggel tölt el. Amikor szomorú vagy, érdemes elővenni egy ilyen, magadnak megvásárolt ékszert, ami eszedbe fogja juttatni, hogy minden újra rendben lesz, mert meg tudod csinálni!

Egy nap pedig ezek az ékszerek a lányodé lesznek, akinek elmondhatod, milyen kitartó munkával tudtad megvenni őket, és milyen büszke vagy arra, hogy magadat meg tudtad ajándékozni ilyen szép és értékes darabokkal.

Címkék: 

 

h i r d e t é s