h i r d e t é s

Hol van az alja? Balog Zoltán miniszterségénél is van lejjebb

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hol van az alja? Balog Zoltán miniszterségénél is van lejjebb

2018. május 16. - 12:47

 

Kásler Miklós népjóléti bizottsági meghallgatásán bebizonyította, hogy a kormánynak lehet Balog Zoltánnál is rosszabb emberi erőforrás minisztere. 

Forrás: MTI Fotó: Kovács Tamás

Az EMMI a következő négy évben is ugyanarra a rombolásra készül, amit Balog Zoltán csinált 2010 óta

Kásler Miklós bebizonyította, hogy teljesen alkalmatlan a miniszteri pozícióra. Értékekről beszélt és szerinte ezeknél nincs fontosabb, viszont a konkrétumokról nem hallottunk semmit. Nem tudjuk mi lesz a sürgősségi ellátással, a kórházi fertőzések megelőzésével, vagy a szakdolgozók béremelésével. Kásler Miklós a szociális dolgozókat is megalázta, amikor azt hazudta, hogy az elmúlt néhány évben a bérük több, mint 60%-al növekedett. De ugyanezt tette a mentősökkel és gyakorlatilag minden közalkalmazottal. 

A magyarok semmi jóra nem számíthatnak a mostani ciklus alatt sem. Nem fogják megemelnia családi pótlékot, nem jut több pénz az alapellátásra és nem lesz több háziorvos sem. A gyermekvédelem pedig még rosszabb helyzetbe kerülhet, ugyanis Kásler Miklós egyik, az ágazattal kapcsolatos kérdést sem válaszolta meg. A Párbeszéd ennek ellenére mindent meg fog tenni azért, hogy a közpénzekből ne Orbán családja, hanem minden magyar ember gyarapodhasson.

Szabó Tímea 
a Párbeszéd frakcióvezetője, a népjóléti bizottság tagja 

os.mti.hu


 

h i r d e t é s