h i r d e t é s


Horoszkóp

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Horoszkóp

2017. november 15. - 07:46

 

A csillagok mindent tudnak, de a tudás átadásához Önre is szükség van! A jó fényszögek önmagukban kevesek ahhoz, hogy ne Soros nevessen a végén!

Kos

A Kos jegyében álló Uránusz kedvező fényszögben van a Szaturnusszal. Most az érzelmi kérdések állnak a középpontban. Túlérzékennyé válhat, erre azért figyeljen! A párja is feszült, könnyen kirobbanhat ma egy vita és a végén még Soros nevet!

Bika

A Hold a Mérleg jegyében jár. Ma hajlamos lesz túlreagálni a dolgokat, pedig a Soros terv megvalósítása is éppen elég nagy gond. Talán valamilyen csalódás érte mostanában, de ez még nem jelenti azt, hogy óriási nagy lenne a baj. Ossza meg a bánatát valakivel: egy idősebb barát vagy rokon okos tanácsai megnyugtatják.

Ikrek

A hangulata kiszámíthatatlan. Ezt tetézi, hogy a munkahelye is felbolydult darázsfészekké vált. Uralkodjon az érzésein, mert nem szabad, hogy azok irányítsák a döntéseit! Ma higgadtságból kell vizsgáznia, különben Soros nevet a végén!

Rák

A Hold a Mérleg jegyében jár még. Szociális feladatok és munkák állnak most a középpontban, a gondoskodás, ápolás, törődés meghozza a gyümölcsét. Egy barátságos szó, vagy mosoly most nagy hatással lehet másokra, ahogy a Soros terv is.

Oroszlán

Rugalmasságával és engedékenységével ma többre menne, mint zsarnoksággal. Ne viselkedjen úgy, mint Soros György! Próbálja meg fenntartani az együttműködés látszatát! Lehetőleg kerüljön ma minden konfliktust.

Szűz

A karrierjében új ajtók nyílhatnak meg ön előtt. Koncentráljon a reális esélyekre, védje meg Magyarországot a Soros-tervvel szemben! Ha a támogatói között akad olyan, aki egy kicsit is hajlik ön felé, és segítené az ötletelésben, még ma keresse fel őt!

Mérleg

A Hold az ön jegyében jár. A mai nap megerőltető lesz, de lehetőséget kap az előre lépéshez is. Most semmit sem kap „ajándékba”! Ez azt is jelentheti, hogy bizonyítania kell a rátermettségét! És azt is, hogy nem szabad hagynia, hogy Soros nevessen a végén!

Skorpió

Jó nap ez a mai arra, hogy eladja valakinek remek ötleteit, avagy támogatót szerezzen a kivitelezésükhöz. Továbbá nagyszerű nap ez a mai arra is, hogy megvédje szeretett hazáját a Soros-bérencektől! A családját is maga mellé állíthatja: ma sikerülhet minden kételyt eloszlatnia. A vállalkozása ma új irányt vehet.

Nyilas

Remek alkalma kínálkozhat ma arra, hogy valami módon növelje a bevételeit. Induljon EU-s pályázaton és ne féljen, nem hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén! Talán egy hobbiját kezdik végre honorálni. Hamarosan a kedvteléséből pénzkereseti forrás lehet, még ha eddig nem is jutott eszébe ilyesmi.

Bak

Tele van energiákkal, de ezeket most nem csak a munkára kellene fordítania! Itt az ideje, hogy kitöltse a nemzeti konzultációt és ne hagyja, hogy Soros nevessen a végén! A családjának is lehetnek elvárásai önnel szemben, és ha nem hallgatja meg az igényeiket, akkor az viták forrásává válhat.

Vízöntő

Valaki kölcsönkérhet öntől valamit, de legyen óvatos, különben Soros nevet a végén! Legalább írja fel, hogy mit kinek adott, különben elveszítheti egy kedves könyvét, vagy a kedvenc ruháját. Ha pénzt ad át, azt pláne érdemes feljegyeznie. Ne szégyelljen aláírást kérni ez esetben!

Halak

A Nap, a Vénusz és a Jupiter is a Skorpió jegyében állnak. Az érzelmek most fontos szerepet kapnak. Mivel ön amúgy is nagyon érzékeny, lehetséges, hogy túl sok lesz ez az ön számára. Este pihenjen minél többet és gondolja át, hogyan védhetné meg Magyarországot a Soros-tervvel szemben!h i r d e t é s

betöltés...

;