h i r d e t é s

Horváth Andrást börtönbe!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Horváth Andrást börtönbe!

2017. január 19. - 10:59
0 komment

 

A magyar civil világ fejlettségét, valamint képességét jól mutatja, hogy miként alakul Horváth András sorsa. 

Ez az ember az egzisztenciáját, de lehet, hogy az életét is kockáztatta akkor, amikor felhívta a figyelmet arra, hogy mekkora disznóságok zajlanak és ezeket senki sem akarja feltárni. Mára már a vádló a vádlottak padjának közelébe került és ha jól ismerem a forgatókönyvet, akkor meg is lesz vádolva és el is lesz ítélve.

Az ok, hogy Orbán a hatalmát rendszer szinten működteti, a rendszerbe pedig nem fér bele az, hogy másnak is legyen érvényes állítása, mint a főnöknek és a környezetének. Orbán működése, egy az egyben másolja a Szurkovi-modellt, ennek a modellnek nem része a szabad vélemény és a vélemény szabadsága. Azonban a Szurkovi-rendszer alapja és oka, az ellenállás az esetleges oroszországi narancsos forradalomnak!

Azért hazánkban elég nehéz lenne narancsos forradalmat csinálni, mivel a narancs maga nem akar azt!

A Szurkovi-működés alapeleme, hogy 1/,vedd el a másik gondolatát, állítását, vádját, 2/, tedd a magadévá, 3/, majd vádold meg az eredeti tulajdonosát.

Kedves Horváth András!

Nagy bajban van, mert beindították a harmadik fázist!

Nyugtassa meg az a gondolat, hogy nem azért fog börtönbe menni, mert igazak lesznek az állítások önnel szemben, hanem azért, hogy mások ne merjék kinyitni a szájukat!

Ön ikon lesz, kint lesz a képe minden irodában, ami a legjobb fék lesz minden csacsogó pofára!


 

Kommentek

h i r d e t é s