h i r d e t é s

Húsz évig fideszes volt, most az unokáját fújták le könnygázzal

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Húsz évig fideszes volt, most az unokáját fújták le könnygázzal

2023. május 09. - 06:09

Kíméletlenül kiosztotta Orbánt a nagyszülő 

A jelenlegi kormány mindennél fontosabbnak tartja a gyermekek védelmét, és a családok szentségét. Legalábbis, ami a retorikát illeti.

A miniszterelnök többször is leszögezte, hogy a kérdés arról szól, hogy egyetlen magyar szülő se érezhesse úgy, hogy a gyermek legérzékenyebb életkorszakában lévő kizárólagos jogát bárki elveszi tőle. Hogy attól kell tartania, hogy miközben neveli a gyermekét, a gyerek olyan hatások alá kerül, amit ő nem akar, és meglepődve érzékeli, hogy eltávolodott tőle a gyermeke.

Vannak gyermekvédelmi törvények, amelyek a gyermekek biztonságát garantálják, és vannak szabályok, amelyek a szülőknek garantálják azt a jogot, hogy a gyermek nevelése felett ők rendelkezzenek.

- mondta Orbán, de a kormánya képtelen garantálni a gyermekek védelmét.

Ugyanis már másodszor vonultak a Karmelita elé a diákok, akik csak könnygázt, és gumibotot kapnak.

A rendőri brutalitás amit alkalmaztak, azonban úgy néz ki túl ment minden határon, Orbán Viktor Facebook-bejegyzése alá egyre többen kommentálnak kiábrándultan, van akik számára Orbán most az 1956-os eseményeket ismétli meg, és a következő lépés az lesz, hogy gyerekekre fog lövetni.

Egy másik kommentelő pedig elárulta, hogy 20 évig volt Fideszes, de amikor az unokáját lefújták, az már nála is az utolsó csepp volt a pohárba.

Rendőrökkel vereted a gyerekeket? Milyen miniszter az, aki bántja a gyerekeket? 

- tette fel felháborodott kommentjében a nagy kérdést. (Propeller)