h i r d e t é s

Igluban Budapest felett - akár szilveszterkor is

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Igluban Budapest felett - akár szilveszterkor is

2018. december 18. - 08:59

 

Itt a hideg és sokaknak hiányoznak a nyáron megszokott szabadtéri szórakozóhelyek, pedig télen sem csak a négy fal között szórakozhatunk. A csodálatos Budapest panorámájáról ismert 360 Bar iglu terasza kihagyhatatlan élmény azoknak, akik a gasztronómia szerelmesei és egy hangulatos téli helyszínt keresnek barátaikkal. A Párisi Nagy Áruház tetején az Igloo Garden rácáfol a téli hónapok szürke ridegségére, ráadásul a tetőteraszon szilveszteri programmal is várják a szórakozni vágyókat.

A téliesített 360 Bar tavaly télen debütált első alkalommal Budapest szívében egyedülálló látványosságával, az Igloo Garden koncepciójával, amely lehetővé tette, hogy a tetőterasz ne csak nyáron legyen a szórakozni vágyók kedvelt helyszíne. A nagy sikerre való tekintettel idén továbbfejlesztették az iglukat, amelyek megújult, egyedi koncepciók szerint berendezett belső terekkel várják azokat, akik a melegből szeretnék élvezni a belváros egyik legismertebb tetőteraszának páratlan kilátását.
A 360 Bar téli kiadása igazi adventi csodavilággal kápráztatja el vendégeit. A hamisíthatatlan karácsonyi pompához az ünnepi díszbe öltöztetett igluk és örökzöldek járulnak hozzá a fűszeres forralt bor sajátos illata mellett.

A 8-10 személyes, átlátszó design-iglu berendezése három különböző világot elevenít fel. A vendégek kedvüknek megfelelően válogathatnak a zöldnövényekkel díszített, pálmaházas hangulat, a vintage berendezésű, vagy a síparadicsomi hüttéket idéző kényelmes szeparék közül.

A hívógomb segítségével a fűtött hangulatból még a hidegbe sem kell kimenni, hogy az étlap megújult kínálatáról sajtfondűt, ízletes rákot, vagy meleg koktélokat rendeljünk, mitöbb, az igluk kutyabarát kialakításúak, így a kedvencek is kényelmesen elheveredhetnek. Szintén újítás, hogy a pult előtti fedett, zárt terület kibővült, így a vendégek egy nagyobb, fűtött tánctéren élvezhetik a zenét és a pult közelében is többen tudnak helyet foglalni.

„Az Igloo Garden tematikával megpróbálunk rácáfolni arra, hogy nincs jobb a teraszokon töltött nyári estéknél. Olyan megoldást kerestünk, amivel a különleges kilátás élményét megtartjuk, hangulatában viszont valami egészen egyedit hozunk létre” - mondta el a 360 Bar társtulajdonosa, Fazekas István.

A látogatók egészen áprilisig élvezhetik az igluk adta különleges atmoszférát és meghittséget, megfűszerezve tematikus partikkal, meglepetés programokkal és különleges gasztroélményekkel. Az igluk szilveszterkor is várják a vendégeket, a 7 órás kapunyitás követően Mirmur (Pure Lust), Po:ti(Mondays:OFF), Marco Grandi (Cruisin'), Teomo (Mood) és Stereostrip (Mood) szórakoztatja majd a résztvevőket. 


 

h i r d e t é s