h i r d e t é s

Így derült ki az LMP-ről egy hét alatt, hogy nem ellenzéki párt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Így derült ki az LMP-ről egy hét alatt, hogy nem ellenzéki párt

2018. április 15. - 15:32

 

5 tény, ami most nagyon fáj az LMP szavazóknak

A kép illusztráció! - Forrás: Lámpagyár Blog

Villámösszeomlást produkált az LMP a választások után. Miután beigazolódott az ellenzékiek félelme, és az LMP a különindulásával 5 fővárosi körzetet, ezzel pedig vastagon kétharmadot adott a Fidesznek (mind az 5-ben az ellenzéki szavazók voltak többségben, de az LMP-s jelölt pont annyit vitt ell az esélyes ellenzékitől, hogy a Fidesz legyen többségben) megindult a párt látványos összezuhanása. Az események megerősítették, hogy itt bizony egy csúnya színjáték zajlott már hónapok óta, ami az LMP ellenzékiségét illeti. Lássuk sorban, mi történt a választások után:

  1. Kiderül, hogy Schiffer András és Sallai R. Benedek perrel fenyegette a visszalépni akaró LMP-s jelölteket. Nesze neked összefogás.
  2. Megjelenik a Fidesz Soros-listája kétezer civillel az LMP elnökségi tagjának, Ungár Péternek a résztulajdonában álló Figyelőben.
  3. Szél Bernadett semmilyen megbánást nem tanúsít a kétharmad miatt, inkább azokra az ellenzéki pártokra mutogat, amelyek visszaléptek az ő, és a belvárosban győzni tudó Csárdi Antal javára.
  4. Megindítják az etikai eljárásokat azok ellen az LMP-s jelöltek ellen, akik visszaléptek, mert fontosabb volt nekik a kormányváltás, mint a központi utasítás.
  5. Az egyik ilyen etikai meghallgatáson Sallai R. Benedek megüti a visszalépőket védelmébe vevő Hadházy Ákos társelnököt, aki kórházba kerül.

Azok, akik az LMP-re szavaztak, most joggal fogják a fejüket. Persze most már késő, 4 évre a nyakunkon a fideszes kétharmad. A gép forog, az alkotó pihen, a pár hete még Szél-kormányról hadoválók végleg elcsendesedtek.

 

Forrás: lampagyar.blog.hu

Címkék: 

 

h i r d e t é s