fbpx Illegális díjátadó fideszes potentátokkal Dunavarsányban | CIVILHETES

h i r d e t é s

Illegális díjátadó fideszes potentátokkal Dunavarsányban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Illegális díjátadó fideszes potentátokkal Dunavarsányban

2021. április 19. - 06:06

 

Bóna Zoltán országgyűlési képviselőnek hirtelen nyoma veszett, a polgármester pedig magánemberré vált.

Fotó: Facebook/Bóna Zoltán

Harmincfős díjátadó ünnepséget rendeztek a járványügyi előírások ellenére csütörtökön a dunavarsányi közösségi házban – hangzott el vasárnap az  RTL Híradóban. Azt megjegyezték, hogy "majdnem mindenki" maszkban volt. A helyi önkormányzat a közösségi oldalán közölt fényképeket a rendezvényről.

A díjátadón ott volt Bóna Zoltán, a térség fideszes parlamenti képviselője, akit hiába keresett az RTl Híradó, elérhetetlennek bizonyult. Szintén részt vett az ünnepségen Gergőné Varga Tünde, a település szintén fideszes polgármester is, aki azt mondta: nem nyilatkozik, magánemberként ment el a rendezvényre.

A rendezvény szervezője sem akart nyilatkozni, de annyit elárult, hogy egy helyi ápolónő munkáját ismerték el, aki decemberben halt meg a koronavírus miatt. Az elismerést az elhunyt családtagjai vették át, rajtuk kívül főleg a nő egykori kollégái mentek el az ünnepségre. A résztvevők közös gyertyagyújtással köszönetet mondtak az egészségügyi dolgozók munkájáért is. 

Az esemény helyszínéül szolgáló, hivatalos nevén a Pest Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ az RTL kérdésére írásban válaszolt, s közölték: "A rendezvény során a kötelező szabályokat megtartottuk, maszkot viseltünk, a kézfertőtlenítés lehetőségét biztosítottuk. A programnak a közösség 300 négyzetméteres területű, 6 méteres belmagasságú nagyterme adott helyet."


Fotó: Facebook/Varga Tünde

Az operatív törzs tavaly novemberben kihirdetett, azóta többször is meghosszabbított járványügyi szigorítások kifejezetten tiltják a rendezvények megtartását. A televízió munkatársainak a védekezést irányító testületet illetékesei nem reagáltak a történtekről. (nepszava.hu)


 

h i r d e t é s