fbpx Karácsony Gergely kérése ellenére sem lép vissza egy debreceni ellenzéki jelölt | CIVILHETES

h i r d e t é s

Karácsony Gergely kérése ellenére sem lép vissza egy debreceni ellenzéki jelölt

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Karácsony Gergely kérése ellenére sem lép vissza egy debreceni ellenzéki jelölt

2021. szeptember 11. - 19:04

 

Fábián Istvánnal csak azt közölték: a momentumos jelöltet támogatják helyette.

Forrás: Párbeszéd/Facebook

Nem lép vissza az előválasztáson az MSZP-Párbeszéd debreceni képviselőjelöltje, hiába kérte erre telefonon Karácsony Gergely - számolt be az ATV Híradója. Fábián István, aki egy pártok közötti alku részeként esett ki, bár megszerezte a szükséges számú ajánlást, azt közölte a csatornával, hogy ha kell, pártok támogatása nélkül is, de elindul. A politikus, a Debreceni Egyetem korábbi rektora azt mondta, hogy az alkuról a helyi pártszervezetek sem tudtak, ő is akkor szembesült azzal, hogy vissza kell lépnie, amikor péntek reggel felhívta Karácsony Gergely, és közölte vele, hogy a Momentum jelöltjét támogatja az MSZP-Párbeszéd.

Szabó Bence, a Momentum jelöltje is azt közölte, hogy neki sem szóltak előre. A DK által jelölt Varga Zoltán pedig jelezte: kiáll a tisztességtelenül kiejtett Fábián mellett.

Az MSZP honlapján megjelent közlemény szerint a Momentum fontos körzetekben vonta szorosabbra az együttműködést Karácsony Gergellyel. Ennek egyike a debreceni választókerület - emeli ki tudósításában az ATV. (hvg.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s