h i r d e t é s

Karácsony Gergely reagált Orbán Viktor beszédére

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Karácsony Gergely reagált Orbán Viktor beszédére

2018. március 16. - 12:17

 

"Orbán Viktor tegnap világosan kinyilvánította, hogy nem akar mindannyiunk közös miniszterelnöke lenni."

"Mesterségesen két részre osztja a magyarokat. Azonosította magát a nemzettel és azt próbálja meg elhitetni, hogy akik nem az ő politikáját támogatják, azok az emberek nem a nemzet része.

Tegnap egy újabb határt is átlépett. Nem csak azt mondta, hogy aki nem támogatja az ő politikáját, az nem a nemzet része, hanem konkrétan politikai és jogi szankciókkal megfenyegette a változást akaró embereket.

Elégtételről beszél, hogy elégtételt fognak venni, ellenzéki politikusokról beszélt, akik mögött azonban ott van sokmilliónyi változást akaró ember. Éppen ezért ez a fenyegetés nem az ellenzéki politikusoknak szólt, hanem azoknak az embereknek, akik változást akarnak Magyarországon. 

A Fidesz egy jól szervezett kisebbség, amely nem csak az adófizetők pénzét lopja el, hanem a nemzeti büszkeséget is ki akarja sajátítani. Egy olyan politikát képvisel, amit csak diktátorok szoktak. 

Azt mondta Orbán Viktor, hogy

"aki nincs velünk, az ellenünk van."

Pontosan tudjuk, hogy kik mondták ezeket a mondatokat. Csak diktátorok fenyegetik az ellenzéket politikai és jogi szankciókkal. Csak Erdogan és Putyin mondanak manapság ilyeneket. Pont azok a vezetők, akikkel olyan bájosan szokott csevegni a miniszterelnök. Az a miniszterelnök, aki Brüsszelbe háborúzni megy, Törökországba, Oroszoroszágba és Kínába baráti látogatásra."

El kell menni szavazni, el kell mennie a változást akaró magyar embereknek április 8-án szavazni. Az egyetlen lehetőség, hogy véget vethessünk ennek az elnyomó és kirekesztő politikának.


 

h i r d e t é s