h i r d e t é s

Kásler ismét bedobta a tízparancsolatot

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kásler ismét bedobta a tízparancsolatot

2019. május 13. - 10:11

 

A tízparancsolat a világ legtökéletesebb törvénykönyve és etikai kódexe, mert aki betartja, soha nem ütközik a törvénnyel, és megtalálja helyét a családjában, valamint az emberek között - hangoztatta az emberminiszter vasárnap, az Istenhegyi Szent László Plébánia új óvodájának alapkőletételén.

Kásler Miklós azt mondta, miles Christianus, az áldott, irgalmas király, aki megkegyelmezett a legyőzötteknek, és felemelte, valamint társországgá tette Horvátországot, Szent László üzenetét továbbítja mindenkinek. Ahhoz, hogy az egyén és a nemzet megtalálja a helyét, ez a fajta hozzáállás biztosítja a kiindulási alapot - tette hozzá. Beszélt arról is, Szent Benedek 1400 évvel ezelőtt azt hagyta örökül, hogy a munka és az imádság határozza meg az életet. "Imádkozzatok és dolgozzatok!" - fogalmazott Kásler Miklós Szent Benedek üzenetét ismételve. Az alapkőletétel előtt a püspök gyerekeket bérmált az istenhegyi Szent László templomban. (nepszava.hu)

Az emberi erőforrások minisztere már nem először veszi elő az írást.

"A tízparancsolat a legtökéletesebb népegészségügyi gyűjtemény, tudniillik a halálos betegségek jó 70-80 százalékát a Tízparancsolat megtartásával el lehet kerülni."


 

h i r d e t é s