h i r d e t é s

Ki hitte volna, hogy tolvaj ellen jó a szelfi? (videó)

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ki hitte volna, hogy tolvaj ellen jó a szelfi? (videó)

2019. július 03. - 09:08

 

Sajnos sok városban lehetünk zsebtolvajok áldozatává. - írja a feol.hu.

Forrás: youtube

De hogy a bűnözők lebuktatását okostelefon segítse, az talán még újdonság.

A thai származású, régen az Egyesült Királyságban élő Nina Spencert (a lenti videón jobbra) meglátogatta a barátnője, Toi (balra). Londonban, a Cambridge Circuson sétáltak, miközben egy szelfibottal filmet készítettek magukról.

Spencer asszony brit férjével él Londonban, nem ismeretlen számára a város, de ilyesmire nem számított, panaszolta utólag a rendőrségnek.

Miközben vígan szelfiztek, háromtagú zsebtolvaj-csapat fosztotta ki őket. Mégpedig olyan technikásan, hogy a nézők utólag is hiába számítanak a bűnözőkre, csak a lassított felvételen látszik, kik és hogyan követhették el.

Három jól öltözött, fiatal nő volt az elkövető.

Az állítólag Louis Vuitton táskából az egyik nő kiemelte a pénztárcát, benne a bankkártyákkal és négyszáz fonttal, míg a másik nagy fekete bevásárlótáskával fedezte, majd egy pillanat alatt a harmadikhoz került a lopott holmi, hogy aztán valamennyien gyorsan felszívódjanak a tömegben.

Nem tudni, a londoni rendőrség utolérte-e a tolvajokat. Mindenesetre az ismeretlen márkájú mobil igazán jó minőségű szelfi-videót készített ahhoz, hogy akár elkapják őket.

feol.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s