h i r d e t é s

Kicentizve

Olvasási idő
5perc
Eddig olvastam

Kicentizve

2022. július 26. - 09:09

Köves Slomó szerint nincs egyébről szó, mint szerencsétlen szóhasználatról, Orbánnak az egyenesen Alfred Rosenberget és Hitlert idéző fajelméleti kijelentésében.

Orbán házi zsidója, a zsidó hitközség vezetésére törekvő, az állami pénzekkel bőven kitömött, a legjelentősebb zsidó emlékhelyeket (Mád és társai) magához cuppantó, de a hitközség tagjainak mindössze tíz százalékát elbolondítani képes Fidesz-csatlós hászid rabbi minden morális és ésszerű határon túllépve igyekszik megvédeni főnökét.

Azt az embert, aki eddig se nagyon burkolt antiszemita, rasszista politikáját most minden eddiginél durvább állásfoglalásával totálisan egyértelművé és nyílttá tette.

Orbán, aki nem is olyan régen még arról értekezett, hogy a magyarok vérében jelentős kipcsak keveredés mutatkozik, aki türk "faj"- és nyelvi rokonságunkkal magyarázza feltétlen rokonszenvét emez, és általában az ázsiai népek iránt (értsd: politikai szövetség-építés), legújabban a keresztény Európát "védi" a mindenféle, főleg, de nem kizárólag iszlám, hanem afrikai (értsd színes bőrű) "behatolóktól".

Az egész bevándorlás-ellenes, rémhírterjesztéssel dúsított "háborúja" 2015 óta tart, amikor a migráns-hullám megmentette Orbán rogyadozó népszerűségét.

Mely hisztériát azóta is folyamatosan fenntartja, nem létező "gazdasági" menekültek százezreivel, millióival fenyegeti a lakosságot a valójában az országunkat maximum tranzit-célra igénybe vevő évi néhány ezer háborús- és valóban gazdasági menekült miatt.

(És hol van ez a szám az ötvenhatos háromszázezer, az uniós tagságunk, főleg 2010 óta egymilliós magyar gazdasági menekülthullámtól!)

E migráns-ellenes attitűd már ennek a rasszista politikai irányvonalnak a terméke.

Ehhez jön még a cigányellenes nyilas pártok és mozgalmak nyílt támogatása, az általuk elkövetett atrocitások büntetlenül hagyása, a burkoltan antiszemita szóhasználat, az "elfajzott", halálra ítélt Nyugat hitleri becsmérlése.

Orbán tehát nem elszólta magát Posványoson!

Annál is kevésbé, mert egy ideológiai fejtegetés a szó köznapi értelmében nem tekinthető "szóhasználatnak", "elszólásnak"!

Orbán Posványoson egy hitleri fajelméleti alapon álló politikai programot hirdetett meg, és ebből a szempontból nincs jelentősége annak, hogy mennyi e program megvalósításának realitása.

(Ámbár Fukuyama szokás szerint megint mellényúlt: a francia és spanyol sőt újabban portugál szélsőjobb előretörése, az olaszországi, várható fasiszta hatalomátvétel kifejezetten rasszista, iszlám- és zsidóellenes és csak a témánk szempontjából mellesleg Unió-ellenes politikai platformon álló pártok hatalomra kerülésével fenyeget.

Miközben az ukrán háború, a katasztrofális klímahelyzet, a gazdasági recesszió és az infláció nyilván e pártok és mozgalmak tömegbázisát fogja növelni.

Miközben Amerika rekord gyorsasággal tolódik jobbra, sőt szélsőjobbra)

Elszólásról már csak azért sem beszélhetünk, mert Orbán nem szokta magát elszólni!

Ő sosem rögtönöz, minden szava előre eltervezett, időzített és nem véletlenül akkor és ott hangzik el!

Posványos általában is Orbánnak legvadabb, belső használatra szánt program- és igehirdetései helyszíne!

E helyszín kiválasztása ehhez a programnyilatkozathoz tehát nem véletlen.

Az összes elhülyített talpas Orbánra figyelmez!

Az időzítés pláne nem!

Éppen most verte ki a biztosítékot itthon a kormány esztelen és aljas módon végrehajtott első megszorító csomagja (mert ne legyünk naivak, folyt. köv.), a kata, a rezsicsökkentés című lufi brutális kivezetése, az elengedett, kezeletlen, vágtató infláció, mely a hivatalos adatokkal ellentétben, a napi közfogyasztási cikkeket (élelmiszer) tekintve nem tíz, hanem harminc-ötven százalékos

– elektromos gőzekét, melynek lement az ára, viszonylag ritkán vásárol a lakosság (és a haddelhadd majd már az augusztusi rezsiszámlákkal bekövetkezik), a hitelmoratórium megszűnésével várható hatalmas kamatteher növelés, a haláltusáját vívó forint, melynek árfolyam-zuhanása mindenkit érint.

Ehhez jön még a feloldhatatlannak tűnő ellentét az Unió jogállamisági elvárása miatt, melynek meg nem felelés pénzek, az ürességtől kongó államkassza feltöltéséhez létfontosságú újabb ezer-milliárdok befagyasztásával jár.

Márpedig Orbán semmiben nem fog engedni! Nem engedhet!

Hiszen egy arányos választási rendszer, egy független igazságszolgáltatás és nyomozó hatóság, egy szabad sajtó, egy társadalmi egyeztetés a törvénykezésben, a kisebbségek jogai tiszteletben tartása, mind-mind a rendszer alapjait rombolná!

Pénz tehát, legalábbis a helyreállítási alapból nem fog jönni, hiába szajkózza Varga Mihály, újabban Navracsics lassan egy éve, hogy küszöbön a megállapodás!

Egy frászt van küszöbön! Idén már biztos nem kapunk egy petákot sem!

Erről a rémületes helyzetről kellett elterelni a publikum (és a sajtó) figyelmét eme bombasztikus és szörnyűséges, tébolydába való szpíccsel, mely egyszerre szól az Unió haláláról, méghozzá pontosan 2030-ra prognosztizálva (ez a naptári pontosságú idő-előrejelzés tétel hihetőbbé tételét, hitelességét célozza, mint valamiféle tudományos megalapozás), másfelől e széteső Unió vezetését átvevő Orbánról (ami mellesleg vaskos önellentmondás is).

Ezzel a fajelméleti agyrémmel, hogy nem a nemzethez, sőt nem az állampolgársághoz, hanem az etnikumhoz, a tiszta, "nem kevert fajú" európai etnikumhoz tartozás fogja az élethez való jogot jelenteni élők és holtak közt Európában.

(És akkor még a menekült-státuszt élvező, vagy munkavállalási engedéllyel Európában tartózkodókról ne is beszéljünk!)

Miben különbözik ez Rosenberg és Hitler fajelméletétől, és az általuk hirdetett új Európa rémképétől?

Egyetlen dologban: Orbán nem ad pontos meghatározást arról, hogy egész pontosan ki (lesz) a nem kevert fajú európai polgár?

Mely történelmi időponttól nem számít valaki betelepültnek, gyüttmentnek?

Mert valójában (csekély latin, brit, kelta kivétellel) az összes európai nép keletről érkezett!

Mi is! Mégpedig az utolsók közt, már letelepült, saját keresztény királyságaikban élő népek közé.

A homály, melyet Orbán szándékosan hagyott itt, nyilvánvalóan a zsidóságra vonatkozik.

Na, ezt (még) nem lehet nyíltan kimondani!

Nem véletlen, hogy a rendszer másik dísz-zsidója, Deutsch "kifelejtette" a beszéd angol nyelvű változatából az egész fajelméleti fejtegetést.

A magyar sajtó és az ilyesmire történelmi tapasztalatai, vagy egyszerűen embersége miatt érzékeny közvélemény természetesen – és joggal – rácsapott a történtekre, és ez elvitte a pálmát a gazdasági krachról szóló tudósítások elől.

Ez volt a cél!

Másfelől pedig a hasító gazdaságú Magyarországon rosszabbra forduló sorsú tömegeket izgatni lehet, megint a legaljasabb módon, mindenféle kisebbségek ellen!

Lesz itt a kútmérgezéstől kezdve minden! (Akkor nem a Samsung?)

A két idióta, a fasiszta Orbánt szolgáló gazember, Deutsch és Köves Slomó akkor fog rájönni, hogy nekik is külön helyük lesz az Auschwitzba induló szerelvényen!

A 2030 más szempontból sem véletlen! Akkorra Magyarország nettó befizetővé válik!

Ha Orbánnak sikerülne egy fasiszta többségű EP-vel Európa vezetőjévé válni, akkor a szabad rablást kiterjesztheti az egész Unióra!

Ha nem, jöhet a Huxit!

Esetleg, ha az Unió vezetése kitart az álláspontja mellett, és nem hátrál meg szokás szerint, az EP-választásokon pedig megint elmarad a fasiszta áttörés, előbb is.

Az sem véletlen, hogy Posványos előtt ukáz ment Orbán megmondó-embereinek: Nagy-Magyarország az idén tabu!

Anélkül is elég balhé lesz!

Címkék: 

 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s