h i r d e t é s

Ki­de­rült, me­lyik vi­lág­sztár ápolja Vajna Tímea lel­két

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ki­de­rült, me­lyik vi­lág­sztár ápolja Vajna Tímea lel­két

2019. augusztus 06. - 11:14

 

Andy Vajna ha­lála óta, öz­ve­gye szinte tel­je­sen ma­gára ma­radt. Vajna Tímea a Ri­post­nak el­árulta, a sok ba­rát­ból alig ma­radt va­laki mel­lette. - írja a ripost.hu.

Forrás: 444.hu

Nagyon úgy fest, a korábbi barátok elpártoltak Vajna Tímea mellől. Az özvegy, múlthéten, Andy Vajna 75. születésnapjára szervezett emlék partin is kívülállóként szemlélte az eseményeket. 

Tímea a -nak elárulta, a filmmogul halála óta nem sok támasza maradt. Azok az emberek, akik korábban barátként vendégeskedtek náluk, ma már fel sem hívják. Egy ember azonban mégis van, aki nem engedte el a kezét. Arnold Schwarzenegger szívén viseli Tímea sorsát, ezzel is bizonyítva, hogy Andy Vajnához nem csak munka kapcsolat, de valódi barátság fűzte. Az özvegy lapunknak elárulta, a hollywoodi sztár nemrég családjához is meginvitálta.

Arnold sokat vendégeskedett nálunk, nagyon jó barátok voltak Andyvel. Amikor meghalt, Arnold egy pillanatra sem hagyott magamra. Ideutazott, beszédet írt és mondott Andy temetésén.Amiért nagyon hálás vagyok, hogy a kapcsolatunk azóta sem szakad meg.

A legutóbb arra kért, amikor Facetime-on beszélünk, hogyha a Amerikában vagyok, azonnal szóljak neki, mert szeretne egy jó bécsi szeletre meginvitálni a családjához. Mindig emlékeztet arra, hogy az ajtajuk bármikor nyitva áll előttem

- mondta örömmel a hangjában Tímea, aki nem kizárt, hogy hamarosan egy varázslatos kiránduláson is részt vesz a hollywoodi színésszel.

ripost.hu

 


 

Kommentek

h i r d e t é s