h i r d e t é s

Kirakták a veszprémi kézicsarnok páholyából Simicska Lajost

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kirakták a veszprémi kézicsarnok páholyából Simicska Lajost

2017. június 22. - 14:49

 

Az ATV A nap híre című műsorában Magyar György ügyvéd számolt be arról, hogy kitúrták helyéről Simicska Lajost, a Telekom Veszprém régi szurkolóját és családját a Veszprém Aréna díszpáholyából. - írja a 444.hu.

Varga Damm Andrea, Simicska Lajossal és családjával a Veszprém - Zágráb férfi kézilabda mérkõzésen. Fotó: Fuszek Gábor / BlikkFotó: FUSZEK Gabor/BLIKK Forrás: 444.hu

Simicska hosszú évek óta bérel páholyt a kézicsarnokban, ennek ezennel vége. Magyar, aki több jogi ügyben képviseli Simicskát, az adásban azt mondta, az érintettel nem közölték az okát a kitiltásnak. 

Simicska az elmúlt években gyakran felbukkant a lelátón, nem ritkán a klubelnök és filmproducer, Kálomista Gábor illetve Fonyó Károly üzlettársa társaságában. 

Épp kedden járta be az internetet a 24.hu értesülése, amely arról szól, hogy a Mészáros Lőrinc érdekeltségéhez sorolt - papíron Szíjj László által vezetett - Duna Aszfalt Kft. hamarosan többségi tulajdonrészt szerezhet a Veszprém Handball Team Zrt.-ben. 

A hatalomátvétel jelei már korábban mutatkoztak. 2015 vége óta a Magyar Idők egykori főszerkesztője, a Mediaworks stratégiai igazgatója is ott az elnökségben, az igazgatóságot pedig Orbán Viktor régi bizalmasa, az egykori Fidesz-pártigazgató Várhegyi Attila vezeti.

444.hu


 

h i r d e t é s