h i r d e t é s

"Kizárólag a saját pecsenyéjüket sütögetik, havi jövedelmükért adják el a népet"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"Kizárólag a saját pecsenyéjüket sütögetik, havi jövedelmükért adják el a népet"

2018. augusztus 19. - 15:37

 

Herczeg Zoltán divattervező szerint a kormány ahelyett, hogy szolgálna, ellenünk használja fel a hatalmát, és az ellenzék sem különb: majd mindannyian a Fidesz kollaboránsai. 

Az Orbán Viktor hátán meggazdagodó Mészáros Lőrinc révén a lopás nemzeti hőstetté vált. És mi ehhez asszisztálunk.

Az állam nem tud modellezni, szabni és varrni. Az államnak egyet kellene csupán tennie: a megtermelt jövedelmeket tisztességesen és igazságosan elosztani. Az idősekkel, betegekkel, fogyatékosokkal szemben pedig sokkal nagyobb szolidaritást kellene vállalni. Akkor alakulhatna ki Magyarországon valódi divatipar, ha helyreállnának az arányok. Ha a kormány hagyná, hogy az állampolgárok tisztességes jövedelemből éljenek, és nem szednék el a keresetük hetven százalékát.

Nagyotmondásban a Fidesszel nem lehet versenyezni.

Orbán Viktor és a hozzá hasonló politikusok pontosan tudják, hogy úgy maradhatnak hatalmon, ha minél tudatlanabbak az emberek, mert őket a legkönnyebb irányítani. Az elmúlt nyolc év alatt ezért rengeteget tettek is: a mostani tizenhat évesek egyharmada funkcionális analfabéta. A betegekkel ugyanez a helyzet. Az elesett, az öreg, a fogyatékos nem erős, szuverén egyéniség, aki kiállna a jogaiért, őket is nagyon könnyű megtéveszteni és rabszolgává tenni. Orbán Viktor hosszú távon számol, és csak akkor tud fennmaradni, ha hülyéket nevel, akik elhiszik ennek a Döbröginek, hogy mi csak szarul élhetünk, hogy csak kulloghatunk a Nyugat után.

A Herczeg Zoltánnal készült interjút teljes terjedelmében a magyarhang.hu oldalon olvashatja >>


 

h i r d e t é s