h i r d e t é s


Kórus Skóciából

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kórus Skóciából

2017. október 12. - 12:43

 

Hangverseny a Bazilikában, 52. Nemzetközi kórustalálkozó Dorogon

A Musik-Land Utazási Iroda szervezésében október 15-én, vasárnap érkezik hazánkba Evelyn Watt vezetésével a Skócia északkeleti partján található Stonhaven tengerparti város vegyes kórusa.

A megalakulásuk 70. évfordulóját ünneplő The Stonhaven Chorus tagjai Ralph Jamieson zenei igazgató vezénylésével október 18-án (szerdán) 11 óra 30 perces kezdettel az Esztergomi Bazilikában fognak énekelni.
A nagy zenei felkészültségű dalosok még az nap Dorogra látogatnak, ahol részt vesznek a József Attila Művelődési Házban 17.30 órai kezdettel megrendezésre kerülő 52. Nemzetközi Kórustalálkozón.
A nagyszabású rendezvényen rajtuk kívül az alábbi kórusok mutatják be műsorukat:
SZÍVÁRVÁNY Énekkar - Párkány (Szlovákia)
Német Nemzetiségi Dalkör - Tát
Andor Ilona Baráti Társaság Kodály Kórusa - Budapest
Pedagógusok és Szülők Kórusa - Tát
CANTATE Vegyeskar - Dorog

A hangverseny és a kórustalálkozó színvonalas szórakozási lehetőséget ígérnek a kóruszenét kedvelők egyre nagyobb táborának. A Musik-Land Utazási Iroda valamennyi rendezvényére, így ezekre is, a belépés díjtalan.

Hatnapos programjuk során a skót vendégek megismerkednek Budapest és a Duna-kanyar nevezetességeivel. Természetesen ellátogatnak a pusztára, megtekintik a középkori lovagi tornát és részt vesznek egy hangulatos pince-partin is.h i r d e t é s

betöltés..

;