h i r d e t é s

Kósa Lajos a választás után rúgott még egyet az ellenzékbe

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Kósa Lajos a választás után rúgott még egyet az ellenzékbe

2020. október 12. - 06:28

A fideszes politikus szembe állította az "egyesült baloldalt" a tisztességgel és a gátlástansággal.

Kósa Lajos - Forrás: MTI

A kampányban kiderült, hogy az egyesült baloldal semmilyen gátlástól nem riad vissza, a hatalomért és a pénzért mindenre képes, de az is, hogy a választók nem kérnek a "Gyurcsány-féle vegyesfelvágottból" - mondta Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselő vasárnap a borsodi időközi választást követő sajtótájékoztatóján, Szerencsen.

Kiemelte: a választás napján is több provokációt követtek el az egyesült baloldal aktivistái, de a választókat ez sem tántorította el.
Úgy fogalmazott: minden választás a demokrácia ünnepe, és ma megint kiderült, hogy demokrácia van Magyarországon, a magyar választók tudnak felnőttek módjára döntéseket hozni.
Kósa Lajos szerint Koncz Zsófia kitűnően fogja folytatni azt a munkát, amelyet édesapja, az autóbalesetben elhunyt Koncz Ferenc elkezdett a választókerületben.
Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP győztes jelöltje köszönetet mondott a rá szavazó több ezer választónak a bizalomért.
"Olyan kampányt sikerült végigvinni, amelyre édesapám is nagyon büszke lenne" - fogalmazott.
Hangsúlyozta, hogy nemcsak azoknak szeretne a képviselője lenni, akik rá szavaztak, hanem az egész térséget szeretné képviselni. (MTI)

Kósa Lajos pár dolgot elfeljtett kiemelni a Fidesz-KDNP "sikeres" kampányából. Kezdve azzal, hogy az egyik szerencsi kollégiumban laptopokat osztogattak vagy azt, hogy a borsodi Fidesz zöldségesest játszott a kampányban. Arról, hogy történt le láncszavazás, Fekete-Györ András tudna mesélni, a Momentum elnöke Mezőzomboron állt be szavazatszámlálónak. A hvg.hu arra volt kíváncsi, hogy a Bőcsön szavazókat szállító autók illetve sofőrök mit kerestek annál a hotelnél, ahová a fideszes sajtótájékoztatót meghirdették, mire Kósa Lajos általánosságban válaszolt.

Egyszóval a Fidesz-KDNP-nek édes mindegy milyen eszközökkel, csak nyerjenek.