h i r d e t é s

Kovács Zoltán nem bír leállni a Sorosozással

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kovács Zoltán nem bír leállni a Sorosozással

2018. március 17. - 12:46

 

Újabb "bizonyítékot" vélt felfedezni a milliárdos spekuláns tervére

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A kormányszóvivő szerint a The Jerusalem Post a bizonyítékát adja annak, hogy Soros György szervezi és finanszírozza a Magyarország elleni támadásokat. Dénes Balázs pedig "a berlini helytartója" annak a rendszernek, amely azon dolgoznak, hogy magát emberi jogi, illetve civil szervezetnek álcázva a magyar kormány ellen politikai akciókat hajtson végre, és befolyásolja más kormányok döntéseit Magyarországot illetően - mondta Kovács Zoltán szombaton, Budapesten, újságíróknak.

Az angol nyelvű izraeli újság egyik pénteki cikkére reagált, amely szerint a német kormány révén próbálta megváltoztatni a civil szervezetekről szóló magyarországi törvényt egy Soros György támogatta szervezet. A Polgári Szabadságjogok Szövetsége Európáért ügyvezető igazgatója, Dénes Balázs egy hangfelvétel tanúsága szerint arról beszélt, hogy csoportja miként próbálta befolyásolni a német kormányt a magyarral szemben Soros magyarországi tevékenysége érdekében - írta a lap.

A kormányszóvivő szerint lehullott a lepel Soros György szervezeteinek működési módszeréről. 

Kovács Zoltán közölte azt is: a kormány megkeresi a The Jerusalem Postot, kérve, hogy bocsássa rendelkezésére a szóban forgó hangfelvételeket. (MTI) / magyarhirlap.hu


 

h i r d e t é s