h i r d e t é s

Kovács Zoltán szerint az amerikai szenátorok közt is Soros embereit kell keresni

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kovács Zoltán szerint az amerikai szenátorok közt is Soros embereit kell keresni

2019. május 12. - 08:42

 

És érdekes módon pont azokról állítja ezt, akik Orbán számonkérését szorgalmazzák. Jó lenne tudni, honnan szerzi információit Kovács, mert csak úgy állítani ilyesmit nagyon könnyű. Hitelesítésnek esélye sincs. Bárhogy is, Kovács szándékosan, vagy szándéktalanul osztja főnöke téveszméjét és ez szinte egyértelműen bizonyítja a szándékos terelés gyanúját.

Kovács Zoltán - MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Nem is olyan sokkal korábban szó esett arról, hogy Donald Trump méltóztatik fogadni Orbán Viktort. Hogy miért éppen most kerített sort erre az persze rejtély, de nem is ez a lényeg. Május 13-án, vagyis holnap szerét ejtik a példaerejű randevúnak. Szinte magunk előtt látjuk, ahogy egy fintorgó elefánt előtt arcoskodik a nagyzási hóbortban szenvedő kisegér. És a rend kedvéért jegyezzük meg, ebben a játékban Orbán nincs kedvező helyzetben.

Ugyan mit tudna ő felkínálni az Egyesült Államok elnökének?

négy amerikai szenátor, a szenátus külügyi bizottságának két republikánus és két demokrata tagja levélben kérte Donald Trumpot, hogy vonja kérdőre Orbán Viktort a május 13-i találkozójukon a demokratikus intézményrendszer leépítése miatt. Erről a levélről kérdezte meg az RTL Klub Híradója Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárt, akinek a válasza minden kétséget szertefoszlatott, szerinte ugyanis

teljesen nyilvánvaló, hogy olyan amerikai képviselők (sic! )véleményéről van szó, akik kampányát valamilyen formában Soros György, illetve szervezetei finanszírozták.

A kérdésre, hogy esetleg nem elképzelhető, hogy a négy amerikai szenátor utánanézett annak, hogy néz ki az Orbán-kormány demokráciája, és Soros Györgytől függetlenül gondolja, amit gondol, Kovács Zoltán így felelt:

– Én attól tartok, hogy itt egyértelműen egy bevándorláspárti megnyilatkozásról van szó. /168 óra/

Súlyos kijelentések, amiket akár rágalmazásnak is beállíthatnak az érintettek, ha pedig Kovács nem ad le egy leinformálható forrást, könnyen találhatja magát kellemetlen helyzetben.


 

h i r d e t é s