h i r d e t é s

Kubatov Gábor: "az ellenzék egye meg, amit főzött, nekik kell elszenvedniük, hogy Gyurcsány a főnökük"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kubatov Gábor: "az ellenzék egye meg, amit főzött, nekik kell elszenvedniük, hogy Gyurcsány a főnökük"

2021. január 23. - 12:39

 

A Fidesz alelnök-párigazgatója a Pesti TV-nek adott interjút, amelynek fő témája a 2022-es országgyűlési választás volt.

Kubatov Gábor - Forrás: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Kubatov Gábor kijelentette, derül ki a Mandiner.hu által szemlézett interjúból, hogy Orbán Viktornak fogják hívni Magyarország miniszterelnökét 2022 júniusában. Azt is elmondta, nem félnek a vereségtől, hiszen ismerik már az érzést, és a 2002-ben elbukott választásból nagyon sokat tanultak.

A Trump bukása és a 2022-es magyar választás közötti lehetséges párhuzamról szólva elmondta, 2019 novemberében a választás már-már szinte meg volt nyerve a republikánusok számára, de a koronavírus okozta gazdasági válság mindent megváltoztatott.

Ami az ellenzéket illeti, Kubatov úgy fogalmazott: "Gyurcsány megerőszakolta az összes ellenzéki pártot, ő diktál azon a térfélen, de Gyurcsány munkásságát soha nem heveri ki az ellenzék. Az emberek nem ostobák és emlékeznek, nem véletlenül veszített már most 240 ezer szavazót az összellenzék. Ez Gyurcsány miatt van, az ellenzék pedig egye meg, amit főzött, nekik kell elszenvedniük, hogy Gyurcsány a főnökük" – fogalmazott Kubatov Gábor, aki Karácsony Gergelyt egy teszetosza embernek nevezte. Kubatov Gábor a jobboldal Facebook-harcáról is beszélt, kiemelve: a polgári oldal ezen a közösségi oldalon is egy nagy közösséggé fog szerveződni, "2022-ig hangosak és erősek leszünk, és egy nehezített pályán is nyerni fogunk".

Szóba került az a sajtóhír is, miszerint a Fidesz már feladta Budapestet. "Hiába gyújt örömtüzeket az ellenzék 2022-vel és a budapesti jelöltjeinkkel kapcsolatban, ne legyenek nyugodtak, mert a Fidesz második és harmadik vonala is jóval erősebb, mint az ellenzék első vonala" – hangsúlyozta Kubatov Gábor. (atv.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s