h i r d e t é s

L. Simon Lászlót pofon verte a valóság

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

L. Simon Lászlót pofon verte a valóság

2022. április 20. - 05:59

Néhány kétsébesett mondatban foglalta össze a magyar egészségügy helyzetét a fideszes képviselő - Édesanyja problémáján keresztül szembesült azzal, hogy mit tett a Fidesz-KDNP kormány 12 év alatt az egészségüggyel.

"Elképzelhető manapság, hogy egy háziorvosi rendelésre csak telefonon lehet bejelentkezni? S ha felhívja egy 72 éves szívbeteg asszony a háziorvosát, mert vérnyomás problémákkal küzd, s napok óta komoly megfázással, vélhetően tüdőgyulladással fekszik egyedül a lakásában, hogy ebben az esetben azt mondja neki a háziorvosa: nehogy bemenjen a rendelőbe, mert még megfertőz valakit?

Gárdonyban Dr. Csáti Géza Attila ezt mondta ma telefonon az édesanyámnak. Én pedig tehetetlen vagyok, mert éppen a világ másik felén vagyok, s 9 órányi időeltolódás nehezíti a kommunikációnkat. Mikor gyerek voltam, egy ilyen esetben Gárdonyban Bátai doktor úr azonnal bepattant volna a trabantjába, s ment volna a betegéhez. Czupon doktor úr és a többiek szintén. Nem értem, hogy jutottunk idáig. De kérem, most ezt senki se kenje a politikára és a háziorvosok fizetésére!"

* Bocs, de a politikára kenem és a kétharmadra. Nem kell doktori fokozat ahhoz, hogy összerakd Te is, hogy elk*rtátok. A parlamentbe az éjjel benyomott törvények és módosítók másnapi észnélküli gombnyomkodásának eredménye. Egy jó tanács, amikor szavazni kell, gyere haza és legközelebb úgy nyomd a gomot, hogy édesanyádnak jó legyen, ha már az enyémet, a gyerekemet és engem tulajdonképpen lesz*rsz.
Édesanyádnak jobbulást kívánok!


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s