h i r d e t é s

Lakberendezőknek hirdet szakmai versenyt az LG Magyarország

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Lakberendezőknek hirdet szakmai versenyt az LG Magyarország

2021. június 24. - 12:30

LG Interior Excellence néven, hagyományteremtő jelleggel, a Lakberendezők Országos Szövetségével karöltve indítja el első szakmai lakberendezői pályázatát az LG Magyarország. A pályázat során a vállalat a hazai lakberendezői közösség szemével és segítségével szeretné megmutatni, hogyan lehetnek nem csak hasznos, de stílusos társaink saját otthonunkban az elektronikai eszközök.

Az LG versenyén a pályázók feladata, hogy a gyártó meghatározott háromdimenziós termékeit elhelyezzék egy általuk megálmodott helyiségben. A nevezőknek legalább egy, a pályázat formai követelményeinek megfelelő tervrajzot kell leadniuk a verseny hat kategóriájának — Nappali, Home Office, Hálószoba, Konyha, Fürdőszoba, Home Cinema — legalább egyikében.

„A mindennapjaink során használt elektronikai eszközök ugyanúgy alkotóelemei környezetünknek, mint a bútoraink vagy a személyes tárgyaink. Az LG Interior Excellence lakberendezői pályázattal az LG egy új közösség felé nyit, akik ezt a gondolatot képesek látványos formába önteni” — mondta el Orémus Eszter, az LG IT termékekért felelős marketingmenedzsere, a pályázat egyik szervezője. „A versennyel új hagyományt szeretnénk teremteni, amellyel nem titkolt célunk, hogy prémium, dizájndíjas termékeinket az őket megillető környezetben mutathassuk be.”

A pályázat zsűrijében neves lakberendezők kaptak helyet. Ács Erzsébet lakberendező, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke és a Szakmai Szervezetek Országos Szövetségének alelnöke mellett Kővári Judit, a Junior Art Center Lakberendező Iskola intézményvezetője, a Nivo Art Alapítvány kuratóriumának elnöke, Sallak Andrea, a 2019-es Év Lakberendezője, Takách-Batta Tibor lakberendező, valamint az LG képviselői fogják elbírálni a pályázatokat.

A hat nyertes tervező olyan szakmai szempontok alapján kerül majd ki, mint az eredetiség, a kreativitás, a funkcionalitás, a részletgazdagság, a színharmónia vagy az első benyomás. A nyertes tervrajzok mindegyike helyet kap a digitálisan és nyomtatásban is megjelenő LG Interior Excellence 2021 szakmai kiadványban, az egyes kategóriák nyertesei pedig értékes, a nevezési kategóriához kapcsolódó terméknyereményeket vihetnek haza.

Az LG Magyarország 2021. július 31-ig várja a pályakezdő és már praktizáló lakberendezők jelentkezését a pályázat hivatalos honlapján, az interiorexcellence.lg.hu weboldalon.