h i r d e t é s

Lattmann Tamás! Te egy szent vagy!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Lattmann Tamás! Te egy szent vagy!

2017. október 12. - 20:21

Ez a nemes férfi megmentette a demokratikus ellenzéket a demokratizmustól, mert annyira szívén viseli a választópolgárok sorsát. Vagy nem.

Forrás: Reflektor blog - Blog.hu

Lattmann Tamás a Botka László megbuktatásában betöltött szerepéről úgy nyilatkozott a HírTV-ben:

„Ez egy kényszerhelyzet volt. Meg kellett tenni ezt a lépést, én úgy gondoltam, én ezt a lépést megtettem, tudom, hogy nagyon sokak szemében ez nem volt egy szimpatikus lépés, de nagyon sajnálom, nem érdekel!”

Köszönjük! Minden szava kincs! Észben tartjuk, hogy az izé, meg a hozé, de különösen azt a részét, hogy bár Tamásnak semmi köze nincs hozzá, mégis beleszól, de amúgy nem érdekli. Ugye értik? A mi érdekünkben, de amúgy leszar minket.

Ha legközelebb azon gondolkozna esetleg ez a nagyszerű férfiú, hogy az ország, vagy netalán csak az ellenzék érdekében tenne valamit, akkor vegye kezébe a helyiség kulcsát, amelyben tartózkodik, zárja be az ajtót, olvassza be a kulcsot, kapcsolja ki a telefonjait és áramtalanítsa a rendelkezésre álló számítógépeket. Majd az Isten adta nép eldönti, hogy szüksége van-e a segítségére, de mivel ez az Isten adta nép az Ő létezéséről sem tud, jó volna, ha inkább mélyen hallgatna.


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s