h i r d e t é s

Lázár elaludt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lázár elaludt

2018. május 18. - 08:20

 

Kár, hogy csak most vettük észre. Ehhez pedig nem kellett más, mint az, hogy elkészüljön a Fidesz új tablója. 

Forrás: MTI

Aminek a leköszönő és továbbiakban semmilyen kormányzati szerepet nem vállaló Miniszterelnökséget vezető miniszter hiányzásával emelte. Nem kell félni, antipatikus arcok garmadáját láthatjuk nélküle is.

Arra nagy eséllyel fogadhatunk, hogy Lázár Jánosért kevesen hullatunk majd könnyeket. A sunyi mosolyáról és a pofátlan hazugságairól elhíresült politikus kifejezetten nagy hatalmat élvezhetett Orbán szárnysegédjeként. Sajnos azonban távozásával mit sem gyengült a korrupció kormánya.

Ami pedig Lázárt illeti, az kifejezetten sokat árul el elhivatottságáról, hogy a kormány tablóképéről állítása szerint azért maradt le, mert elaludt.

Nem ez az első eset a 2014-es eskütételről is ezért csúszott le.

Bár mi magunk nem vagyunk szentimentálisak, meglehetősen árulkodó ómennek tekinthetjük ezt még akkor is, ha 200 kilométeres távolság áthidalásáról van szó.

A 444 munkatársának kérdéseire készséggel felelt, ha nem is feltétlenül őszintén. Megtudhattuk például:

  • A Fidesz-frakció fotóján csak azért nem szerepel, mert elaludt, de reméli, hogy ráretusáják, mint 2010-ben.
  • Tagadja, hogy Rogánnal személyes konfliktusa lett volna. Alkalmasnak tartja  Orbánt Magyarország felzárkóztatására, hogy képes lesz-e rá, az már számos körülményen múlik.
  • A politikát Lázár továbbra is értelmiségi műfajnak tartja, de úgy látja, ezzel kezd egyedül maradni.
  • Ettől függetlenül a bíróságok kritizálását továbbra sem tartja szerencsésnek, úgyhogy örül, hogy nem a kormány tagja.
  • Többé pedig nem akar országos ügyekről nyilatkozni.

Sajnos nem nyugtathatunk meg senkit, a Lázárunk hiányával támadt űr nem maradt betöltetlenül. Utódja az a Gulyás Gergely, ahogy arról mi is beszámoltunk, azzal alapozta meg újonnan bitorolt pozíciójának teljes bizalomvesztését, hogy kijelentette, a német és a magyar politika végre közelít egymáshoz. Csak azt felejtette el kifejteni, hogy vajon a magyarok tértek – legalább részben – észhez, vagy a németek kezdenek hozzáhülyülni a magyarokhoz.


 

h i r d e t é s