h i r d e t é s

Lázár immár nyíltan várja el a párthűséget

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lázár immár nyíltan várja el a párthűséget

2019. augusztus 13. - 10:24

 

Ennyit a kormányban megtelepedett bűnszervezeti tevékenységtől való visszavonulás ígéretéről. Végül is a tevékenyég nem veszett el csak átalakult. Lázár sem lett attól korrekt ember, hogy nem folytatta parlamenti bohóckodását. Persze lódítani tudni kell, vagy csak Lázárnak hiányzott egy újabb süket dumaszínház és Makó a jelek szerint megteremt ehhez minden lehetőséget.

Forrás: Mindig Makó közössége az első! / Farkas Éva Erzsébet / Facebook

Megvan ennek is a szépsége, Lázár János a jelek szerint komolyan hisz abban, hogy rendelkezik megfelelő előadókészséggel. És bár nem kizárt, nagyjából annyi az esélye, mint amikor a fürdőben éneklő ember hiszi, hogy ő egy istenáldotta tehetség. Döntse el mindenki maga.

Szombaton jelentette be Makó kormánypárti polgármestere, Farkas Éva Erzsébet, hogy folytatná a munkát, és indul az önkormányzati választásokon. A Fidesz választókerületi elnöke, a térség országgyűlési képviselője a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy hamarosan minden hozzá tartozó csongrádi településen bejelentik a párt jelöltjeit. A MakóiTV beszámolója szerint Lázár János a kormánypárt támogatásáért cserébe gáláns ígéretet tett:

"Mi a Fideszben soha nem pozíciót, hanem munkát ajánlunk mindenkinek. Aki csatlakozik hozzánk vagy aki közénk tartozik, arra számíthat, hogy mindenkinek lesz munkája. Azoknak is, akik a képviselő-testületekben dolgoznak, azoknak is, akik a városházán és azoknak is, akik civilként segítik ennek a közösségnek a boldogulását."

Hozzátette:

"Tisztelet minden olyan makói polgárnak, aki húsz éven keresztül kitartott a polgári gondolat mellett. Mindenkinek van helye közöttünk, mindenkivel készek vagyunk együttműködni!" /444/

Ez megható, de vajon mi lehet a polgári gondolat, amiről Lázár hablatyol? Ami ennél is zavaróbb kérdés, hogy a makóiak valóban csak akkor számíthatnak megélhetést biztosító munkára, ha a Fideszt támogatják? Ezt a dumát már hallottuk korábban. Igen kis lépés választja el ezt a retorikát attól a gondolattól, hogy aki nincs velünk, az ellenünk van. Akkor is tele lettünk hirtelen ellenségekkel. Nem egy szövetségesünket így sértettük meg.

Másfelől a párttag könyv kiváltja a szakmát is?


 

h i r d e t é s