h i r d e t é s

Leblokkolva

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Leblokkolva

2023. április 21. - 10:29

Orbán és Pintér most már teljesen elvesztette a józan ítélőképességét (Pintérnek valaha volt).

Szabályos hadjáratot folytatnak a nép ellenségének kikiáltott orvosok és pedagógusok (meg a gazdaság szereplői és Fedák Sári, egyszóval az egész ország, de kiemelten mégis a két renitenskedő szakma) ellen.

Napról napra vegzálják őket, teszik pokollá az életüket, cincálják az idegeiket, pszichésen tönkretéve azokat, akiknek a dolga a betegek gyógyítása, az ifjúság nevelése (igen, nevelése) lenne!

Most éppen az egészségügyért felelős (felelős?) államtitkár dobta be az újabb ötletet, miszerint blokkolóórákat szerelnek a kórházakba.

"Mert akinek a munkaideje nyolc óra, az dolgozzon nyolc órát"!

Mármint az orvosok!

Akik, mint tudjuk, méltatlan körülmények közt, felszerelés, gyógyszerek, kötszerek, ellátás nélkül, a rogyadozó kórházi épületekben, a hiányzó létszámot pótolva éjjel-nappal, ügyeletben dolgoznak értünk, hatvan órát egy héten, a hatalom támadásai közepette.

Igaz! Diagnosztizálni, órákon át, esetleg egész nap műteni, amikor a figyelem egy másodpercre sem lankadhat, vizsgálati eredményeket kiértékelni, kezeléseket, gyógyszereket, a beteg egyéb nyavalyáira is figyelemmel előírni,

folyamatosan ellenőrizni az állapotát a túlzsúfolt kórtermekben, távolról se olyan nehéz, felelősségteljes munka, mint aljasságokat kiötleni, és nagy pofával előadni a közmédiában!

Akkor tehát ne a helyettes államtitkár úr blokkoljon! Ne ő dolgozzon (sokszor) nyolc órát!

Igaz! Ne is! Inkább semennyit se! Inkább húzzon el a főnökével együtt a halál vasporos f…, ahogy a mondás a seregben dívott!

Mert leginkább oda való!

(Közben az Orbán-állami Kórházszövetség elnöke, pironkodva, mint a szűzlány nászéjszaka előtt, nem volt hajlandó elárulni, hogy tagja maradt-e az Orvosi Kamarának. Van egy tippem!)

Az Oktatási Hivatal meg bombázni kezdte az új „minősítési” rendszerrel állítólag felváltott portfólióval elmaradt pedagógusokat, hogy készítsék el! Jogkövetkezmények, végső soron, két év múlva a kirúgás terhével.

Ha addig még a pályán lesznek, kedves hivatali Kis Csillagok!

Az mindegy! A sok léhűtő sarzsi az Oktatási Hivatalban ott lesz!

Csak, minek? Oktatás már nem lesz!

Aki eddig nem adta be a portfólióját, az (helyesen) elvi okokból nem tette.

Most sem fogja!

De, azért baszogasssuk egy kicsit! Nehogy legyen egy vegzatúra-mentes napjuk.

Amíg még itt vannak!

Ellenség az élő környezet is! Útban van!

A környezetvédelmi helyettes államtitkár (egyben Bajusznak, a Nagy Ho-Ho-Ho-Horgásznak az állami százmilliárdokkal kitömött környezetvédelmi alapítványa kuratóriuma tagjának azt sikerült előadnia, hogy "a Fertő-tavi hotelberuházások egyenesen jót tettek a tó élővilágának!"

Hát igen! Sikerült blokkolni, kipusztítani őket! Rosszabb dolguk már nem lesz!

Ha jóhiszemű vagyok, azt mondom, egy tébolydát, ha kevésbé vagyok az: egy fegyházat meg lehetne tölteni ezekkel!

Címkék: