fbpx Legmagasabb biztonsági szintet vezették be a bécsi amerikai nagykövetségen | CIVILHETES

h i r d e t é s

Legmagasabb biztonsági szintet vezették be a bécsi amerikai nagykövetségen

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Legmagasabb biztonsági szintet vezették be a bécsi amerikai nagykövetségen

2020. november 03. - 07:10

 

A saját weboldalán és közösségi média felületein erősítette meg a Bécsben található amerikai nagykövetség, hogy a terrortámadásokra reagálva a legmagasabb védelmi szintet vezették be – számolt be róla a CNN.

Forrás: CNN.com

Brutális terrortámadás történt Bécsben, amelynek következtében legalább egy ember életét vesztette, és tizenöten sebesültek meg. Több támadó csapott le, és még mindig többeket keres a rendőrség.

Az Egyesült Államok bécsi nagykövetsége pedig szintén reagált a brutális támadásokra, és a közösségi média felületeiken jelentették be, hogy „sürgős biztonsági veszély” állapotát vezetik be a nagykövetségen a támadásokra reagálva.

"Továbbra is egy aktív lövöldöző van Bécs első kerületében a Schwedenplatz körzetben, a Sternagasse közelében. A fegyveresek továbbra is tűzveszélyesek, de a rendőrség folyamatosan reagál, és keresi a lövöldözőket. Minden lakót arra kérünk, hogy a további értesítésig maradjanak otthon" - írták.

A kiadott riasztásban arra is megkértek mindenkit, hogy kerüljék azt a környéket, tartsák be a hatóság utasításait, és figyeljék a helyi médiát a további információkért. (liner.hu)


 

h i r d e t é s