h i r d e t é s

Legyen vége már

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Legyen vége már

2022. november 10. - 05:55

Szívesen mondanám, hogy még el sem ültek a Bartha Barna nyilas képviselő által Sepsiszentgyörgyön, akasztásról szóló, nyílt antiszemita uszítással egybekötött kiselőadás hullámai, de, sajnos elültek.

A kép illusztráció! - Forrás: maxpixel.com

Gondoskodtak róla, hogy újabb mocsok takarja el a tegnap előttit.

Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester került célkeresztbe.

Parászka Borókáról tegnap este az ATV-ben már csak annyit árult el Toroczkai (vajon nyilasokat minek hívnak ehhez a csatornához?), hogy "a román titkosszolgálat ügynöke, de, talán mégsem kellene felakasztani!"

Az antiszemita kirohanásra vonatkozó kérdést szóözönnel elhárította.

(Hiába, Orbán és Szijjártó tanítványa!)

Egyszóval hát, Parászka és a zsidók ügyét sikerült – felülírva, ha lehet ilyesmit mondani – a jótékony feledés homályába burkolni.

(Vajon Heisler András miért hallgat?)

Történt pedig, hogy Baranyit beszélgetésre hívták az ATV-be, csak azt felejtették el közölni vele, hogy a PS "újságírói" lesznek a vita- és kérdező partnerek.

Ezt megtudván Baranyi közölte, hogy propagandistákkal (én vaskosabb jelzőt használtam volna!) nem áll szóba, és távozott.

Fürjes Balázs, aki a Bartha-nyilatkozatról valahogy elfelejtett szót ejteni, most azonnal reagált: egy politikus ne döntse el, hogy kit tekint újságírónak!

És Orbán? Ő megteheti? - kérdezném, tőle, vagy bárki fideszestől, ha lenne kit.

A PS mindenesetre vérig sértődött: egy stúdióbeszélgetésben azt fejtegették, hogy "egy kecskét jobb megdugni, mint Baranyit, mert azt utána meg lehet enni!"

Ifj. Jeszenszky, egy tehetségtelen apa ocsmány, féreg fia, echte nyilas, még külön azt is kifejtette, hogy "Baranyi kurva, a kurvákat pedig megbasszák!"

Ezek után Baranyi megkérdezte Fürjest, hogy a PS munkatársait újságírónak tartja-e. Választ nem kapott.

Azt hiszem, szükségtelen kommentálni a két nap alatt elhangzottakat (hozzátéve Bayer beszólását, hogy a szlovák külügyminiszter szarságokat beszél), ezek önmagukat minősítik, és jelentik egyben a Fidesz és a nyilasok szintjét, tekintet nélkül bármire.

Én azt gondolom, hogy el kellene végre jutni oda, ahová Baranyi részben eljutott!

Szóba se állni ezzel a bandával, (de) Fürjestől Toroczkaiig!

Levegőnek nézni őket, befogott orral, hogy a bűzük ne zavarjon.

Elég az, amit művelnek!

Ha úgy érzed, hogy fegyvertelen vagy ellenük, kedves olvasó, fordulj Babitshoz! Sosem volt időszerűbb! (Ezúttal: "Húsvét előtt".)

Azt a kort is túléltük valahogy!

Címkék: 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky