h i r d e t é s

Lengyel megoldás: a lengyel és a magyar jogsértésekhez igazítanák az uniós szerződést

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Lengyel megoldás: a lengyel és a magyar jogsértésekhez igazítanák az uniós szerződést

2021. szeptember 16. - 08:56

Kaczynski úgy gondolja, hogy ő tudna segíteni az Európai Unió általuk okozott "válságán", mégpedig úgy, hogy az Európai Unió alapszerződéseit átírják, kiveszik belőlük a jogállami normákat és azok számonkérésének lehetőségét, és minden feltétel nélkül finanszírozzák a magyar és lengyel fasiszta és náci (rendszereiket tekintve antiszemita) kormányokat. Ezért Kaczynski az EU jövőjéről szóló vitához egy alternatív lengyel javaslatot is benyújt, amelyhez számíthat magyar mentora, Orbán támogatására, amelyben úgy reformálnák meg az EU-t, hogy ők is beleférjenek.

A kép illusztráció! - Forrás: Amerikai Népszava

Jaroslaw Kaczynski egyszerűen megoldaná az Orbán és a lengyel fasiszták által okozott európai “értékválságot”: az uniós alapszerződéseket hozzáigazítaná a magyar és a lengyel fasiszta kormányok jogsértéseihez. Milyen igaz, hogy azonnal megszűnnének az EU belső problémái, amelyeket Orbán és lengyel fasiszta tanítványai okoznak azzal, hogy sorban megszegik az uniós alapszerződéseket. A megoldás az is lehetne, hogy ők betartják a jelenlegi alapszerződéseket, de azt nem tartják helyesnek, mert az sérti a “nemzeti szuverenitásukat”.

Kétségtelenül szellemes elgondolás, hogy a törvényeket a törvényszegőkhöz igazítsák, hogy megszűnjön a törvények és a törvényszegők közötti kibékíthetetlen konfliktus. Csak jól kell fogalmazni, a bűnözést, a jogtiprást, a jogállamiság felszámolását érdemes például “nemzeti szuverenitásnak” nevezni, ehhez csak a “nemzettel” kell azonosítani a bűnszervezetként működő fasiszta elnyomókat, s az őket korlátozó jogállami, demokratikus normák máris a nemzeti szuverenitás akadályai lesznek, amennyiben a fasiszta diktatúra kiépítésének korlátai.

Kaczynski azt is mondta, hogy Lengyelország nem akar kilépni az Európai Unióból, ezt csupán a lengyel ellenzék híreszteli. A világ Orbán után második legmocskosabb keresztényfasisztái maradni szeretnének az EU-ban. Ezt nagyon egyszerűen fordítják magyarra a Lehel téri piacon: kell a pénz. Ez ennyit jelent. Ahhoz pedig, hogy ez a vérszívó, álnok, hazug, fasiszta, pióca banda hozzájusson a liberális demokratikus országok tisztességes polgárainak euró milliárdjaihoz, szabaddá kell tenni az utat az egyes tagországok, így Magyarország és Lengyelország fasizálódása előtt.

Az EU nyugati demokratikus országai (amelyek elkövették azt a hibát, hogy elsősorban a németek piacszerzése érdekében beengedték az EU-ba a sok kis vérszívó posztkommunista országot, amelyek visszatértek keresztényfasiszta, nacionalista, antiszemita és náci gyökereikhez, éppen szigorítanák az uniós pénzek kifizetését a jogállami normákhoz igazítva (miközben ez is csak a pénz felhasználásáról szól csupán, amit ezek a Vérszívó-4 bűnözők simán ellopnak), de a tolvajok és a jogállamiságot megszüntetők egy legitim alternatívaként jelenítik meg a fasizmus támogatását.

Ez történik, amikor a liberális demokráciák a szabadság részének tekintik a szabadság felszámolására irányuló törekvéseket is. A fasiszták és a nácik mindig elszemtelenednek, ha nem rúgják ki őket. (Amerikai Népszava)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s