h i r d e t é s

Liberálisok: Orbán elől külföldre menekülnek a fiatalok

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Liberálisok: Orbán elől külföldre menekülnek a fiatalok

2019. február 10. - 16:17

 

Orbán Viktor alapvető tévedésben van: Magyarország problémája továbbra sem a bevándorlás, hanem a történelmi léptékű kivándorlás.

A kép illusztráció! - Forrás: 24.hu

Orbán Viktor kormányzásának eredményeként több mint 230 ezer ember hagyta el hazánkat az elmúlt két ciklusban. Többségük családalapítás előtt álló fiatal, magasan képzett szakember, értelmiségi vagy diplomás. A diplomás fiatalok 8 százaléka már külföldön él, és a kivándorlás szintje állandósulni látszik. Magyarország Orbán Viktor kormányzása alatt Európa sereghajtó államává vált. Régiós versenytársaink sokkal gyorsabb ütemben zárkóznak fel Nyugat-Európához, mint mi tesszük. A magyar fizetések a nyugati bérek felét sem érik el.

A magyar fiatalok a kilátástalanság, a Fidesz szabadságellenes politikája, a brutális léptékű korrupció, a széteső egészségügyi ellátás és az egyre gyatrább oktatás miatt tízezrével hagyják el az országot évről évre. És többségük soha nem tér vissza. Ez a Fidesz és Orbán Viktor felelőssége. A miénk pedig az, hogy ennek a fiatalellenes politikának minél előbb véget vessünk.

Magyar Liberális Párt - Liberálisok


 

h i r d e t é s