h i r d e t é s

Május 8-a "környékén" alakul meg az új Országgyűlés

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Május 8-a "környékén" alakul meg az új Országgyűlés

2018. április 16. - 08:03

 

A parlamentnek majd - a kormánypártok szerint csak Soros-jelentésnek aposztrofált - Sargentini-jelentést is meg kell tárgyalnia.

A kép illusztráció! - Forrás: youtube

Rogán Antal többek között erről beszélt vasárnap este az ECHO tévében, és megismételte: politikai bolhacirkusz a szombati tüntetők tiltakozása a választás "elcsalása" ellen.

"Ez egy politikai bolhacirkusz"- így válaszolt Rogán Antal az Echo Tv vasárnap esti műsorában is arra, hogy a szombati ellenzéki tüntetés arról szólt, hogy április 8-án elcsalták a választásokat. (A kabinetminiszter a közrádió Vasárnapi Újság című műsorában is "politikai bolhacirkusznak" nevezte a tüntetést.) A választási bizottságoknál semmivel sincs több jogorvoslati kérelem, mint ami átlagosan lenni szokott, négy, nyolc és tizenkét évvel ezelőtt hasonló átlagszámban futottak be ilyen típusú észrevételek - mondta Rogán Antal a Bayer Show-ban. A különbség szerinte a választási eredményekben olyan meggyőző, hogy egy-két szavazókörben történtekből nem lehet kiindulni. "Mi magunk is tettünk több eljárásjogi panaszt, volt olyan hely, ahol a Fidesz képviselőjelöltjét kihúzták a listáról" - utalt az újpesti esetre. Ezeket kivizsgálják majd, de semmilyen formában nem érintik az eredményt - állította. (atv.hu)


 

h i r d e t é s