h i r d e t é s

Már mozgássérült gyerekekkel kampányol a Fidesz, ezúttal egy polgármester Kiskunhalason

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Már mozgássérült gyerekekkel kampányol a Fidesz, ezúttal egy polgármester Kiskunhalason

2019. szeptember 11. - 13:15

 

Székely László, az alapvető jogok biztosa és helyettesei idén áprilisban, az európai parlamenti választás előtt minden politikai szereplőtől azt kérték, hogy a kampányban tartózkodjanak a gyermekek szerepeltetésétől, a velük és róluk készült képek kampánycélú felhasználásától, illetve az iskolák és óvodák népszerűségnövelő szándékú látogatásától. - írja a 168ora.hu.

Fotó: Facebook/Fülöp Róbert

Ennek ellenére Fülöp Róbert, Kiskunhalas fideszes polgármestere ezúttal mozgássérült gyerekeket használt fel a kampányához

- közölte az Index. Fülöp a mozgássérült gyerekeket nevelő Konduktív Pedagógiai Intézmény elsőseit látogatta meg, akiknek iskolakezdő csomagokat adott át.

A polgármester Facebook-oldalán közzétett egyik képen az is látható, ahogy az egyik kisgyerek puszit is ad a polgármesternek. Erről a helyi lap is beszámolt, és a képek tanúsága szerint az eseményről videó is készült (feltehetően a helyi televízió számára). Azt nem tudni, hogy a gyerekek szülei hozzájárulásukat adták-e az erről készült felvételek közléséhez.

168ora.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s