fbpx Másfél milliós órában jelentette Varga Judit, hogy olcsóbb lesz a csirkefarhát | CIVILHETES

h i r d e t é s

Másfél milliós órában jelentette Varga Judit, hogy olcsóbb lesz a csirkefarhát

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Másfél milliós órában jelentette Varga Judit, hogy olcsóbb lesz a csirkefarhát

2022. január 14. - 05:29

 

Minden magára valamit is adó kormánypárti politikus jelezte Facebook oldalán, hogy néhány termékre árstop van/lesz érvényben

Varga Judit - Forrás: Varga Judit Facebook oldala

A bejelentés ugye arról szól, hogy a tavaly októberi árakat vezetik vissza hat alapvető élelmiszer esetében. Így tehát elvileg pár száz forintot spórolhatunk a hat érintett termék vásárlásakor, de sok részlet még homályos.

Varga Juditnak igen nagy szerencséje volt, mert épp' akadt egy fényképe arról, ahogy Fővám téri Nagyvásárcsarnok egyik hentespultjánál válogat a húsok közül - írta meg a 444.

A Csukló Szpotting nevű instaoldal szerint egy Cartier Clé de Cartier órával a karján közölte követőivel Varga. Ez az óra nagyjából másfél millió forintnyi dollárért rendelhető a gyártó oldaláról.

A Csukló Szpotting órainfluenszere szerint erről a képről nehezen lehetne megmondani a pontos típust, de szerencsére már a nyáron készült pár jobb kép erről az óráról. Akkor a 168 óra meg is írta, hogy milyen elegáns Varga Judit viselete, ami még a miniszter férjét is kommentelésre ragadtatta.

„T. Szerkesztőség! Az órát én vettem a feleségemnek 40. születésnapjára tavaly szeptemberben. Az Önök által keltett látszat ellenére, az órát nem kellett feltüntetni a feleségem vagyonnyilatkozatában, mert abban csak a hathavi képviselői alapdíjat meghaladó értékű ingóságokat szükséges szerepeltetni. További jó munkát! MP” - írta akkor Magyar Péter, a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója, Varga Judit férje a cikk alatti kommentekben.

Ha Varga maga vette volna meg az órát, az csaknem a teljes forintmegtakarítását elvitte volna a 2020-as vagyonnyilatkozata szerint, ugyanakkor a forinttartozásainak felét törleszthetné is belőle.

Varga Judit pár napja Margaret Thatcher egy híres bon mot-ját posztolta a Facebookon, melynek lényege szerint a baloldali kormányok mindig az öngondoskodásra képes társadalmi rétegek megsarcolásából finanszírozzák a szegényebbeket támogató társadalompolitikájukat.

Akkor még nem sejthette, hogy pár nappal később a saját kormánya próbálja majd az élelmiszer-termelőkkel/kiskereskedőkkel megfizettetni a népszerűsködést. (444.hu)


 

h i r d e t é s