h i r d e t é s

"Megöregedtem és megcsunyultam"

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

"Megöregedtem és megcsunyultam"

2017. november 08. - 07:42

 

Drága face-s barátnőim, barátaim, szomorúan közlöm veletek, hogy megöregedtem és megcsúnyúltam. 

Forrás: Novinics Ildikó / Facebook

Hogy miért írom pont most ezt? Mert esténként a munkából, vagy csak úgy hazafelé sétálok a nyóckerbe, jönnek velem szembe fehér, fekete, sárga hm...(kabátban) férfiak , és egyik sem akar zaklatni. Felháborító! Mondjuk az is igaz, hogy a fenekemet és a melleimet is ruha takarja.....de mielőtt folytatom gondolataim, mindenek előtt...

Mint minden jóérzésű ember, úgy én is ELITÉLEM az erőszakot, a bántalmazást, és a legsúlyosabb büntetést rónám ki érte!!! 

De.....ami hetek óta itt és az írott sajtóban megy, az már felettébb dühít. Már Mariska néni is azt posztolja, hogy kilencszázhuszonháromban megfogták a seggét és nagyon reméli, hogy azóta leszáradt a keze a mocskos disznójának. Aztán itt vannak a felpakolt csajos fotók, ahol szinte vagy teljesen pucéran, így-úgy pózolva selfik, és alatta a kikérem magamnak, mert mit képzelt ez a féreg mikor azt írta, hogy ...cica, hol és mennyi? 

Komolyan mondom....de legyünk már tárgyilagosak, csak egy picit...Ha vissza gondolok úgy 30 évvel ezelőttre, mikor még helyeske voltam....engem akkor sem zaklattak, persze ha kólázni hívtak akkor egy cukrászdát választottam elkerülve ezzel a fiú lakásán esetlegesen felkínálandó desszertet a kóla mellé. Aztán azóta is fixa ideám, hogy egy igazi nőnek nem kell kurvának öltözni ahhoz, hogy meghódítson, vagy csak elcsábítson egy férfit....ha meg úgy, akkor miért is a reklamáció? Mert kinek a köldökig dekoltázs? A villanyrendőrnek? Még ma is miközben a barátnőmmel sétáltunk néztem a csajokat....majd megveszi az Isten hidege, de puch up cici és mini kötelező, vonzva a pasik tekintetét. 

Jó-jó most gondoljátok nyugodtan, hogy keserű a szőlő a vénlánynak...részben igaz, de csak a fiatalságot irigylem, nem az életvitelüket., és ez komoly! 

No...aztán itt vannak a mi díváink, senkit sem sértve, de azt sem értem igazándiból, hogy ugyan miért tíz év múlva? Ismétlem nem tartom kicsit sem helyénvalónak a zaklatás minimál formáit sem.....és ha arra gondolok, hogy egy pasi, akaratom ellenére a hátsómat tapizza, no pláne a kezemet a hm...férfiassága felé húzza, hát biztosan nem sokkolódnék annyira, hogy még vagy fél óráig szorongatom, hanem úgy vágom szájon, hogy a fal adja a másikat. Kövezzetek meg, de nem tudok másra gondolni, csak , hogy volt az a szerep...De nem szaporítom a szót, már így is kapok soraimért hideget-meleget, én csak igyekszem reálisan gondolkodni, és ebben a témában mindig oda lyukadok ki, hogy bizony hölgyeim....nagy százalékban mi viselkedünk és öltözünk kihívóan a férfi....meg....hát....csak férfi!

Jó éjt, zaklatás mentes jó pihenést kívánok nektek

Címkék: 

 

h i r d e t é s