h i r d e t é s

Mészáros Lőrinc cáfolta a pletykákat

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Mészáros Lőrinc cáfolta a pletykákat

2021. június 11. - 12:56

 

Az interjúból kiderült, milyen boldogok Várkonyi Andreával, és cáfolt jó néhány pletykát.

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Már tegnap lehetett tudni, hogy Mészáros Lőrinccel készült nagy interjút közöl ma az Index. Mészáros alapvetően ritkán nyilatkozik, és az utóbbi időszakban már többször került szóba a magánélete, mint a céges üzletei, az Index előzetesen megszellőztette, hogy ezúttal nem csak „szakmai” interjú készült. Így már tegnap óta biztos volt, hogy választ kapunk: 

  • a Mészáros Lőrinc válásával kapcsolatos pletykákra
  • arra, Várkonyi Andreával milyen a kapcsolatuk 
  • valóban esküvőre készülnek-e

A ma megjelent Indexinterjú bőségesen szolgál számügyi adatokkal is, és Mészáros a vagyonáról, az üzleti ügyeiről is mesél.

Mészáros Lőrinc arról, hogy bevonja-e a gyerekeit a cégek irányításába: 

„Szerencsés helyzetben vagyok, mert az első feleségemmel tizenéves korunkban ismertük meg egymást, és hamar összeházasodtunk. Nagyon fiatalon, 21 éves koromban már két gyerekünk volt, így korban is nagyon közel vagyunk egymáshoz, nincsenek nagy generációs szakadékok. Már mind a három gyermekem itt dolgozik a cégcsoportban. A legidősebb lányom a Mészáros Csoport első számú vezetője; a középső lányom néhány cégcsoportos vállalatot irányít; míg az agrárvégzettségű fiam a Talentis Agro Holding igazgatóságának az elnöke. Büszkén vallom, hogy az övék a jövő itt nálunk is. Bármi történne, akkor is nyugodt lehetnék, mert a gyermekeim a nagylányom vezetésével hatékonyan elirányítják ezt a vállalatcsoportot. És persze nem szabad elfelejteni azt se, hogy már van 40-50 olyan menedzser, akik a tulajdonosi körrel együtt meghatározzák a stratégiánkat, valamint kiváló szakértelemmel és vezetői kompetenciákkal irányítják a vállalatcsoportot.”

Mészáros Lőrinc a válásáról és a vagyonmegosztásról: 

„A vagyonmegosztás már szeptemberben lezárult, nincsenek vitás kérdések köztünk. Ha erről mostanában megjelenik valami, az csak annak tudható be, hogy a bevallásokat a tulajdonosi változásokról most kellett közzétenni. A volt feleségemmel nagyon korrektül megoldottuk ezt a kérdést. 36 év után váltak el útjaink, mindig hálás leszek ezért a három és fél évtizedért.”

Mészáros Lőrinc Várkonyi Andreáról és az esküvőről: 

„Az elmúlt időszakban akaratunkon kívül kissé nagy a sajtóérdeklődés irányunkba, de Andival nagyon boldogok vagyunk. Egyikünknek sem volt kérdés, hogy össze szeretnénk kötni az életünket. De a részleteket hadd őrizzük meg magunknak.” (nlc.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s