h i r d e t é s

Mészáros Lőrincék fogják értékesíteni az ATV hirdetési idejét

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mészáros Lőrincék fogják értékesíteni az ATV hirdetési idejét

2018. október 26. - 16:33

 

2019 január 1-től az Atmedia, Tombor András és kisebb részben Mészáros Lőrinc, az ország egyik leggazdagabb embere, volt felcsúti polgármester, gázszerelő és a miniszterelnök jóbarátja, sokak gyanúja szerint strómanjának cége fogja értékesíteni az ATV reklámidejét. - írja a merce.hu.

Forrás: 24.hu

A 24.hu megkeresésére Németh Szilárd, a tévé igazgatója és a tévét birtokló Hit Gyülekezetét vezető Németh Sándor fia úgy nyilatkozott,

„Ez a cég számos televíziós csatorna reklámidejét értékesíti. És nem hiszem, hogy Mészáros Lőrincnek van köze Miki egérhez attól, hogy az Atmedia adja el a Cartoon Network reklámidejét.”

Az ATV és a Fidesz közötti távolság az utóbbi időben folyamatosan csökken. Amellett, hogy szorgalmasan hozták a kormány migráns-rémhíreit, Németh Sándor és a Fidesz-érában bevett egyházzá váló Hit Gyülekezetéhez köthető médiafelületek, a Vigyázó blog és a Hetek magazin már a választások előtt a békemeneten való részvételre és a Fidesz támogatására ösztökélte a híveket. Morvay Péter, a lap szerkesztője akkor azzal buzdított a kormánypárt támogatására egy Facebookon megosztott videó mellett, hogy

„Tudom, mindenkiben sok kérdés van. Miért, kinek az oldalán. Nem a szélhámosokért, nem a hatalmukkal visszaélőkért, az urizálókért. Értük egy lépést sem érdemes tenni. De van, amiért igen: a házasság védelméért, a még meg nem született életek védelméért, gyermekeink egészséges identitásának megőrzéséért, a bibliai igazságok szabad hirdetéséért, a vallászabadságért, a nemzet függetlenségéért, Budapest és Jeruzsálem barátságáért. Ne engedd, hogy a hangzavar elfeledtesse azt, mekkora a tét. Hívj el te is egy embert.”

Németh Szilárd, a tévé igazgatója 24.hu-nak adott nyilatkozata szerint a döntésben kizárólag szakmai szempontok vezették, mikor az RTL kizárólagos tulajdonában lévő R-Time Magyarország és az Atmedia közül az utóbbit választották a hirdetési idő értékesítésére, ami érthető úgy is, hogy Mészárosék nagyobb eséllyel indulnak a piacon mint a nagy kormánykritikus kereskedelmi tévé sales cége.

merce.hu


 

h i r d e t é s