h i r d e t é s

Mészáros megvette Csányi golfklubját

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Mészáros megvette Csányi golfklubját

2019. április 09. - 12:24

 

Ott van Orbán Viktor hatvanpusztai majorja mellett. - írja az mfor.hu.

Mészáros Lőrinc megvette Csányi Sándor családjának golfklubját, tudta meg a 24.hu. A lap szerint a legnagyobb taglétszámú magyar golfközpontnak minősülő Pannónia Golf és Country Club hétfői körlevelében értesítette a tulajdonosváltásról a klub tagságát, miszerint a létesítményt üzemeltető Máriavölgy Zrt.-t a Mészáros Lőrinc érdekeltségi körébe tartozó Talentis Group Beruházás-szervező Zrt. vásárolta meg.

Csányi Sándor és fia, Csányi Attila 2012-ben szerezte meg a klubépülettel, teniszpályával és úszótóval is rendelkező központot az alapító svájci-osztrák házaspártól, akkori sajtóértesülések szerint 2 milliárd forintért. A Pannónia Golf és Country Club szinte közvetlen szomszédja Orbán Viktor hatvanpusztai majorjának, és Mészáros Lőrinc birtokai ölelik körül.

A tulajdonosváltásról kiadott belső közleményben azt írták: Az új tulajdonos, folytatva az Év Golfklubja címet többször elnyerő klub sikeres működését, a jövőben is támogatni kívánja a hazai golfsportot és a magyarországi golfturizmus további fejlődését.

mfor.hu


 

h i r d e t é s